More

  Yale a lansat Linus, o încuietoare inteligentă pentru ușă, fără cheie

  Yale a lansat Linus, o încuietoare inteligentă pentru ușă, fără cheie. Aceasta este concepută pentru a securiza și îmbunătăți accesul în locuințe, dar și pentru a deschide noi orizonturi în ceea ce privește accesul la servicii la domiciliu cum ar fi livrări, închiriere pe termen scurt, curățenie sau babysitting.

  Încui și descui ușa de oriunde te-ai afla

  Linus de la Yale permite utilizatorilor să încuie și să descuie ușa de oriunde s-ar afla. Având la bază o tehnologie software avansată și beneficiind de aplicația mobilă intuitivă Yale Access, Linus permite intrarea fără cheie.

  Aceasta oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a vedea cine și când vine, de a acorda chei virtuale pentru oaspeți și de a verifica dacă ușa este deschisă sau închisă.

  Yale a lansat Linus – Nu ai nevoie de montaj de specialitate

  Încuietoarea Linus poate transforma orice ușă într-una inteligentă. Aceasta poate fi integrată cu ușurință, fără asistență tehnică, pe orice tip de ușă nouă sau deja existentă.

  Linus dispune de tehnologie de ultimă generație, se conectează și cu sistemele smart home de top din locuință, cu cele de asistență vocală și cu platformele de închiriere a caselor, pentru un control și o gestionare ușoară a accesului.  

  Florin Tihulcă, Managing Director ASSA ABLOY Opening Solutions România

  “Ne bucurăm că putem lansa pe piața din România un produs precum Yale Linus deoarece am observat tot mai mult, în ultimii ani, dorința românilor de a utiliza produse smart pentru casă. Cu noua încuietoare inteligentă de la Yale suntem convinși că oferim cea mai bună soluție pentru un acces sigur, încorporând un design deosebit”.

  Linus® este un punct de plecare perfect pentru ceea ce înseamnă astăzi o casă elegantă și inteligentă, în același timp.

  Yale a lansat Linus – Cu ce este Linus diferită de alte încuietori inteligente

  Ceea ce diferențiază cu adevărat Linus® de alte încuietori inteligente de pe piață este faptul că încorporează o expertiză de peste 180 de ani în securitate și inovație, pe lângă un design uimitor, datorită echilibrului perfect dintre formă și funcție.

  Utilizatorii se pot bucura de liniște știind că folosesc cea mai recentă soluție de securitate a casei, cu funcționalități noi, beneficiind de avantajul faptului că Linus® se potrivește cu orice stil de decor.

  Funcții inovatoare precum blocare / deblocare automată și conectivitate mobilă

  Linus poate adăuga funcționalitate, dar și stil unui obiect comun pe care îl deține fiecare casă sau apartament – o ușă. Astfel, există posibilitatea încuierii automate a ușii atunci când locatarii sunt plecați pentru o zi, fie imediat după închidere, fie după o anumită perioadă de timp prin intermediul aplicației mobile Yale Access.

  Când aceștia revin acasă, cu ajutorul funcției de deblocare automate, ușa se va descuia, mulțumită tehnologiei geo-fencing, fără a mai fi necesare cheile.

  Cel mai important aspect este că locatarii pot scăpa de grija încuierii ușii. Prin intermediul aplicației Yale Access, poate fi verificată starea ușii în orice moment. Pentru un plus de confort, Linus dispune de tehnologia DoorSense™ care anunță dacă ușa este închisă sau dacă a fost lăsată întredeschisă.

  Aplicația mobilă intuitivă Yale Access permite utilizatorilor accesul și controlul încuietorii inteligente de la distanță, printr-o simplă atingere a unui buton de pe smartphone, prin conectarea acesteia la Yale Connect Wi-Fi Bridge.

  Yale a lansat Linus – Partajezi accesul în locuință cu persoanele de încredere

  Aceesul în locuință poate fi partajat cu persoanele de încredere. Totodată, aplicația oferă acces la activitatea dispozitivului, trimite notificări sau poate bloca și debloca ușa de oriunde din lume.

  Utilizatorii pot beneficia, de asemenea, prin conectarea la Yale Connect Wi-Fi Bridge, de integrări cu asistenți vocali, cum ar fi Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, dar și cu platforme de închirieri de top.

  Descui ușa cu smartphone-ul sau smartwatch-ul

  Linus oferă flexibilitatea ca un smartphone sau un Apple Watch să devină cheia locuinței printr-o simplă atingere pentru încuierea sau descuierea ușii. Dacă totuși utilizatorul nu are acces la telefonul său sau nu dorește să instaleze aplicația, este suficient să introducă un cod PIN folosind tastatura inteligentă Yale pentru a deschide ușa.

  Linus poate fi conectat cu alte produse din gamă

  Printre dispozitivele pe care le poți conecta la Linus se numără seifurile inteligente, încuietorile inteligente pentru dulap și alarmele inteligente Yale. Pentru mai mult confort, alarmele inteligente sunt dezarmate automat atunci când încuietoarea este descuiată prin sistemul Yale Access.

  Integrările cu partenerii Yale precum sisteme smart home de top, asistenți vocali și platforme de închirieri ca Airbnb oferă un plus de siguranță și ușurință în utilizare. Încuietoarea inteligentă Linus nu trebuie decât conectată cu asistentul vocal preferat pentru a încuia, descuia și verifica starea ușii.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here