Facebook lansează aplicația pentru muzică Collab | NOOBZ.RO

Facebook lansează aplicația pentru muzică Collab

Muche Ecaterina
- 15.12.2020, 15:56 în Aplicaţii
4

SHARES
Facebook lansează aplicația pentru muzică Collab

Facebook lansează aplicația pentru muzică Collab. Serviciul este disponibil pentru moment doar în App Store.

Collab este o aplicație experimentală de muzică. Aplicația a fost lansată prima dată pe bază de invitație beta în luna mai, relatează TechCrunch.

Facebook lansează aplicația pentru muzică Collab

Collab permite utilizatorilor să creeze videoclipuri muzicale în formă scurtă, combinând până la trei videoclipuri independente. De exemplu, trei muzicieni ar putea interpreta fiecare o parte diferită a unei melodii, iar la final să le combine într-un singur videoclip. Dar fiecare videoclip creat este, de asemenea, postat într-un feed public „Collab”, unde oamenii îl pot vizualiza și se pot alătura, dacă doresc.

Astfel, ai putea înregistra o parte, apoi să o mixezi cu alte două părți pe care le poți găsi în feed-ul Collab pe care alte persoane le-au înregistrat. Sau poți pur și simplu să mixezi videoclipurile altor persoane. Partea frumoasă este că nu trebuie să fii muzician. Fiecare utilizator este creditat în mod corespunzător pentru contribuțiile sale, potrivit Facebook.

Nu va trebui să îți faci griji cu privire la sincronizarea tuturor videoclipurilor. Collab include instrumente în aplicație pentru a sincroniza videoclipurile. Conform paginii Collab, „Ne asigurăm că, pe măsură ce glisați, videoclipurile sunt redate exact în momentul potrivit pentru a fi sincronizate”.

Aplicația nu este integrată direct cu Facebook. În schimb, poți exporta produsele finite în Instagram Story (precum și alte platforme, inclusiv TikTok) prin foaia de partajare iOS.

Collab este gratuit pe App Store și poate fi descărcat astăzi.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!