More

  Funcția Adaptive HDR10+ va fi disponibilă pe noile televizoare Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung anunță că funcția Adaptive HDR10+ va fi integrată în televizoarele Samsung. Acest lucru îmbunătățește experiența de vizionare HDR10+ în casele utilizatorilor, indiferent de condițiile de iluminare.

  HDR10+ Adaptive acceptă modul Filmmaker și se adaptează la ambiente luminoase, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de o experiență cu adevărat cinematografică, cu filme HDR10+ și programe de televiziune în orice încăpere din locuință. HDR10+ Adaptive se va lansa la nivel global odată cu viitoarele produse Samsung QLED.

  Vizionarea conținutului HDR, optimă într-un mediu întunecat

  Cu toate acestea, mediile de vizionare ale utilizatorilor pot varia foarte mult în funcție de o gamă largă de factori. Inclusiv iluminarea camerei, ora din zi și proximitatea de ferestre, influențează. Funcția HDR10+ Adaptive acceptă optimizarea dinamică a scenelor, urmând instrucțiunile HDR10+ LLC și se poate adapta acum la orice condiție de iluminare a camerei, îmbunătățind astfel experiența HDR.

  Această funcție utilizează senzorul de lumină al televizorului. Astfel, se asigură că fiecare detaliu sau contrast este redat la calitatea sa inițială. Conținutul Prime Video HDR este livrat automat în HDR10+.

  HDR10+ Adaptive de pe televizoarele Samsung QLED acceptă, de asemenea, modul Filmmaker. Este vorba despre o setare de display pe care Samsung – ca membru al Alianței UHD – a dezvoltat-o ​​în parteneriat cu cineaști, studiouri și producători de electronice și electrocasnice. Samsung și Amazon Prime Video au încheiat un parteneriat pentru a oferi Filmmaker și HDR10+ Adaptive clienților Prime Video.

  Din ce în ce mai mult conținut devine disponibil în HDR10+

  Întrucât Universal Pictures Home Entertainment (UPHE) și Samsung extind parteneriatul tehnologic pentru a include mai mult conținut HDR10+, noi titluri pentru distribuire pe serviciile OTT din întreaga lume.

  Titlurile UHD disponibile pe Prime Video includ și HDR10+. Astfel încât toți clienții Prime Video se pot bucura de experiența HDR îmbunătățită, pe majoritatea televizoarelor Samsung QLED, indiferent de condițiile de iluminare din cameră.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.