More

  Ecranul LG care se transformă din plat în curbat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ecranul LG care se transformă din plat în curbat va fi prezentat la CES 2021. Cel mai recent prototip LG Display este un panou OLED flexibil de 48 de inch. Prototipul poate fi curbat pentru jocuri sau aplatizat pentru TV.

  Compania a mai prezentat prototipuri similare de televizoare flexibile. Televizorul de 65 inch destinat utilizării în interiorul avioanelor ar fi un exemplu. Prototipul, care este prezentat la CES în acest an, dispune de tehnologia OLED (CSO) Cinematic Sound de la LG Display, care vibrează ecranul pentru a produce audio.

  Televizorul de 48 de inch ar putea oferi potențialele beneficii imersive ale unui ecran curbat în timpul jocurilor. De asemenea, nu te obliga să trăiești cu multele dezavantaje ale unui ecran curbat, atunci când vrei doar să te uiți la televizor. Poți vedea panoul în acțiune la marcajul de 19 secunde în videoclipul LG Display de mai jos.

  Ecranul LG care se transformă din plat în curbat este ideal pentru joc

  Prototipul se poate îndoi cu o rază de până la 1.000 mm. Are o rată de reîmprospătare de 120Hz, un interval de rată de reîmprospătare care variază de la 40Hz la 120Hz și un timp de răspuns de 0,1 milisecunde.

  De asemenea, este capabil să-și vibreze ecranul pentru a produce audio. De altfel, o tehnică pe care LG Display a prezentat-o anterior pentru panourile sale plate. Desigur, majoritatea jucătorilor sigur preferă probabil să folosească căști sau difuzoare separate.

  Acest nou prototip este cel mai recent experiment LG Display cu OLED-uri flexible

  LG Display prezintă, de asemenea, o serie de cazuri de utilizare pentru ecranele sale OLED transparente la spectacolul CES din acest an. Acestea includ un „Smart Bed”, cu un televizor OLED transparent care se ridică din cadru, un afișaj transparent de restaurant care permite clienților de la mese să vadă bucătarii la locul de muncă și ferestre de tren care pot afișa și informații despre clienți. În ceea ce privește consumatorul, LG a lansat, de asemenea, o gamă de televizoare cu tehnologie de afișare Mini LED.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.