More

  Vodafone România a livrat peste 100.000 de tablete

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vodafone România a livrat peste 100.000 de tablete pentru elevi în cadrul licitației coordonate de către Ministerul Educației și Cercetării. Tabletele livrate beneficiază de internet nelimitat.

  Vodafone România a livrat peste 100.000 de tablete

  Toate cele 108.327 tablete au fost livrate către inspectoratele școlare județene până la sfârșitul anului trecut. Inspectoratele școlare asigură distribuția tabletelor către școli. Astfel, elevii pot continua procesul de învățare online.

  “Contextul pandemic actual ne-a arătat cu și mai multă claritate necesitatea de adaptare a sistemului educațional la tehnologii moderne și soluții digitale. Am înțeles cu toții nevoia unui sistem de educație pregătit pentru viitor, care să integreze și să beneficieze de avantajele și oportunitățile pe care tehnologia le poate oferi astăzi. Dar, la fel de bine am putut vedea în contextul actual că, din păcate, prea mulți elevi nu au instrumentele necesare pentru a continua să învețe online. La Vodafone credem într-o lume a educației care este digitalizată și la care cât mai mulți copii să aibă acces. Ne-am angajat să facem acest lucru posibil, iar implicarea noastră în acest proiect național continuă seria de inițiative în domeniul educației pe care le-am derulat, atât la nivelul companiei, cât și prin Fundația Vodafone România.

  Printr-un efort extraordinar al întregii echipe Vodafone România, am reușit să finalizăm până la sfârșitul anului trecut livrările unui număr de peste 100.000 de tablete din loturile asumate în cadrul licitației și să dăm, astfel, șansa cât mai multor elevi să poată să continue școala online. Ne bucurăm că am reușit să contribuim la atingerea acestui obiectiv într-un demers cu numeroase și majore provocări în contextul actual, de ordin logistic, de management al stocurilor, într-un timp extrem de scurt. Este un moment important pentru accelerarea procesului de transformare digitală a sistemului de educație din România, iar Vodafone a dovedit că este un partener de încredere pentru un viitor mai bun, în care tehnologia este accesibilă tuturor, a spus Mihnea Rădulescu, Director Exterprise Business Unit, Vodafone România.

  Vodafone face parte dintr-o serie de initiative in domeniul educatiei

  Pe parcursul anului 2020, Vodafone România a livrat câteva zeci de mii de tablete conectate la internet. Tabletele au fost livrate în cadrul unor proiecte educaționale. Proiectele au fost inițiate la nivel local de către instituții publice, instituții de învățământ și ONG-uri. Scopul a fost de a permite cât mai multor elevi să poată beneficia de educație digitală.

  Vodafone România s-a implicat în proiectul național “Internet în școli”. Astfel, compania a conectat într-un termen de doar câteva săptămâni aproape o mie de școli din România.

  În contextul pandemic, Fundația Vodafone România a accelerat extinderea programului “Școala din Valiză”. Programul a fost derulat împreună cu Fundația World Vision România. În 2020, programul “Școala din Valiză” a ajuns la 40 de școli din mediul rural.

  În urma campaniei de donații “Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă”, Fundația Vodafone România a dublat, până la 200.000 de euro, suma strânsă din donații. De asemenea, a achiziționat 1.200 de tablete care au ajuns în școli din mediul rural.

  Vodafone România oferă internet pentru toate școlile din programul “Școala din Valiză” și SIM-uri pentru tabletele donate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.