More

  Razer anunță masca N95 cu RGB și proiecție vocală la CES

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Razer anunță masca N95 cu RGB și proiecție vocală la CES. Cea mai inteligentă mască din lume e numește Project Hazel.

  Razer susține la CES 2021 că a dezvoltat cea mai inteligentă mască din lume. Noul său aparat respirator N95 reutilizabil se numește Project Hazel. Este un design conceptual, cu o carcasă exterioară lucioasă, din plastic reciclat rezistent la apă și rezistent la zgârieturi.  Masca este transparentă pentru a permite citirea buzelor și vizualizarea indicilor faciale.

  Pentru moment nu există o dată de lansare sau un preț oficial. Razer se referă la Proiectul Hazel ca a fi mască N95, dar nu a obținut încă niciuna dintre aprobările și certificările necesare. Însă, compania a declarat că lucrează cu o echipă de experți medicali și oameni de știință care ajută la dezvoltarea măștii.

  Razer anunță masca N95 cu RGB și proiecție vocală la CES

  Principalele caracteristici ale acestei măști se află în cele două zone circulare laterale. Sunt folosite pentru ventilație, oferind dispozitivului un aspect de mască antigaz. Razer susține că Project Hazel va folosi ventilatoare active de tip disc pentru a filtra aerul. Compania adaugă că va fi certificată pentru a filtra 95% din particulele din aer, inclusiv virusul COVID-19 și alți agenți patogeni comuni.

  Aceste ventilatoare sunt detașabile și reîncărcabile. Însă, Razer analizează în continuare doi factori foarte importanți:
  – cât timp vor fi eficiente ventilatoarele;
  – modul în care Razer va avertiza utilizatorul când este timpul pentru unele ventilatoare noi.

  Masca vine cu LED-uri Chroma RGB și proiecție vocală

  Microfoanele și amplificatoarele încorporate în ventilatoare vor proiecta vocea prin mască. Razer spune că lucrează cu inginerii de sunet THX pentru a găsi un echilibru.

  Razer afirmă că Project Hazel este confortabil, în ciuda întregii tehnologii din interior. Produsul va suporta LED-urile RGB Chroma. Un set de LED-uri se activează automat, astfel încât să proiecteze lumina pe buze.

  Razer prevede că fiecare mască Project Hazel va include o carcasă mare de încărcare care sterilizează masca cu lumină UV. Din păcate, produsul este încă în stadiu de concept. Rămâne de văzut dacă va ajunge la un moment dat pe piață pentru a putea fi achiziționat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.