More

  realme încheie cu succes anul 2020 – Ce e de știut

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  realme încheie cu succes anul 2020. Producătorul de telefoane chinez a primit premii importante la nivel internațional atât pentru produsele sale de calitate, cât și pentru reușitele sale din business.

  realme îți dorește să ofere tehnologie de vârf și design de ultimă generație, totul într-un pachet echilibrat şi accesibil. Publicul țintă tânăr cuprins între 18 și 25 de ani rezonează cu filozofia companiei, împărtășind aceleași valori. realme a reuşit să obţină 17 premii de brand, 159 de distincţii pentru produsele lansate și 5 premii de design.

  La nivel global, echipa tânără condusă de fondatorul şi CEO-ul Sky Li are o medie de vârstă situată la pragul de 29 de ani. Efortul acestora a dus la câștigarea premiului Brand of the Year în țări precum Indonezia, India, Egipt, Polonia și Pakistan.

  realme încheie cu succes anul 2020 – A intrat în Top 5 în 12 țări

  realme lucrează să extindă linia de business în alte 61 de piețe internaționale. Counterpoint Research a apreciat realme ca fiind “brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din lume”. În timp ce, Financial Times a afirmat că realme ocupă o poziție de lider în regiunea Asia Pacific.

  Potrivit Counterpoint Research, în 2020 realme a devenit oficial cea mai rapidă companie care a atins pragul de 50 de milioane de telefoane vândute. realme adoptă o strategie ce are la bază ofertarea unor produse cu design modern, performanţe de top şi preţ atractiv, care rezonează cu tinerii cumpărători.

  “La realme trăim după filozofia noastră, aceea de a îndrăzni să aducem în prim plan inovația, design-ul și valoarea produsului, aspecte importante cu care se pot identifica tinerii.”, a declarat Sky Li, CEO realme.

  Încă de la lansare, realme şi-a concentrat efortul către dezvoltarea produselor și adaptarea acestora la dorințele și cerințele consumatorilor. PRoducătorul a reușit să câștige peste 17 premii acordate de tinerii de pe 3 continente.

  5 premii internaționale de design

  realme a câștigat cinci premii internaționale de design. Aceste premii sunt:
  – Good Design Award 2020 pentru trei produse diferite,
  – Red Dot Design Award pentru realme X2 Pro,
  – Golden Pin Award și multe altele.

  Design-ul de top este însoţit și de o tehnologie de ultimă oră. realme este primul brand care a introdus tehnologia 5G la un preț avantajos. Producătorul oferă terminale cu prețuri competitive.

  Realme 7 5G este disponibil la un preţ sub 300 de dolari. GSMArena a considerat acest terminal ca fiind cel mai bun smartphone de clasă medie din 2020.

  realme a reușit performanța de a vinde peste 1 milion de dispozitive în India. Astfel, compania a ajuns pe locul trei ca şi cotă de piață în T2 2020.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.