More

  Synology intră pe piața de HDD-uri cu Synology HAT5300

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Synology intră pe piața de HDD-uri cu Synology HAT5300. Acestea sunt disponibile în capacități de 8TB, 12TB și 16TB. Primele HDD-uri lansate de Synology sunt unităţi specializate să ofere performanţe optime pentru mediile cu cerinţe ridicate de stocare.

  Synology intră pe piața de HDD-uri cu Synology HAT5300

  Synology oferă o soluţie completă ce implică atât sisteme de stocare tip NAS si RackStation, cât și propriile soluții de stocare. Seria HAT5300 asigură o interacțiune perfectă cu sistemele Synology și DiskStation Manager. Oferind astfel, un avantaj suplimentar prin prisma actualizărilor automate de firmware furnizate prin DSM.

  “HDD-urile SATA Synology Enterprise HAT5300 sunt excelente pentru mediile cu date critice de stocare ce necesită capacitate de stocare, fiabilitate și rentabilitate în performanță.” a declarat Peggy Weng, Product Manager Synology Inc. “În timpul procesului de dezvoltare am testat cele trei modele pentru un interval de peste 300.000 ore7, pentru a ne asigura că acestea oferă o fiabilitate absolută pentru clienții noștri. Am creat unități extrem de optimizate pe care clienții noștri se pot baza că vor funcţiona perfect cu sistemele noastre, având totodată o integrare perfectă cu DSM.”

  Unitățile Synology HAT5300 oferă o viteză de până la 274MB/s. Sunt cu 23% mai rapide la viteza de citire secvențială în comparație cu alte unități din aceeași clasă. De asemenea, noile unităţi HDD oferă un volum de lucru de 550TB pe an. MTFF-ul declarat este de 2.5 milioane de ore. La capitolul siguranţă a datelor, avem disponibilă tehnologie cache cu scriere persistentă. Astfel, se asigură că datele stocate nu vor fi corupte în cazul unei pierderi bruşte de energie. Unitățile HAT5300 beneficiază de cele mai recente îmbunătățiri ale firmware-ului.

  Noile unități RackStation

  Synology lansează şi trei noi unități RackStation, modelele RS3621RPxs, RS3621xs și RS4021xs. Acestea se adresează companiilor mici si mijlocii care necesită o stocare de uz general. Noile unităţi oferă o platformă fiabilă pentru aplicații intensive. Aplicații precum back-up pe scară largă, stocare ISCSi SAN, soluții de colaborare on-premises și implementări de supraveghere video.

  “Aceste unități din seria xs și xs+ sunt unități extrem de versatile și de mare capacitate, concepute pentru SMB-uri și implementările de tip enterprise” a declarat Julien Chen, Product Manager Synology Inc. “Puterea lor redundantă și procesoarele Intel Xeon le fac ideale pentru manipularea datelor esențiale în aplicații precum, supravegherea video la scară largă, file servere de business, sarcini de back-up, suite software de productivitate și virtualizare.”

  Creștere substanțială de performanță

  Cele trei unități oferă îmbunătățiri semnificate ale performanței în comparație cu unitățile din generația anterioară. RS3621xs + și RS4021xs + au fiecare câte două porturi de 10GbE pentru o conectivitate rapidă. RS3621RPxs oferă un IOPS random cu 68% mai mare decât predecesorul sau RS3621xs+ cu 50% mai mare și RS4021xs+ cu 21% mai mare.

  Cele două sloturi PCIe Gen 3.0 x8 permit upgrade-uri cu NIC-uri compatibile 10GbE 3 și/sau SSD-uri NVMe pentru memoria cache. RS3621RPxs și RS3621xs+ pot fi extinse la 36 de bay-uri. RS4021xs+ poate fi extins la 40 de bay-uri folosind două unități de expansiune RX1217(RP).

  Disponibilitate

  RackStation RS3621RPxs, RS3621xs +, RS4021xs + și unitățile HDD HAT5300 cu capacități de stocare de 8 și 12 TB sunt disponibile începând de astăzi prin intermediul distribuitorilor Synology la nivel global.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.