More

  Profiturile Samsung au crescut în 2020 în ciuda pandemiei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Profiturile Samsung au crescut în 2020 în ciuda pandemiei. Divizia Samsung Display a avut cel mai bun trimestru din istorie.

  Profiturile Samsung au crescut în 2020 în ciuda pandemiei

  Samsung Electronics a raportat câștigurile din al patrulea trimestru. Astfel, a confirmat că Samsung a câștigat mai mulți bani în 2020, în ciuda provocărilor pandemiei. Profitul operațional a fost de până la 32,1 miliarde de dolari din 211,5 miliarde de dolari în venituri pentru tot anul. Astfel a avut creșteri de 29,6% și respectiv 2,78%.

  Samsung spune că rezultatele sale din al patrulea trimestru au fost susținute de „eforturile sale la nivelul întregii companii de a asigura o aprovizionare stabilă de produse și servicii la nivel global” în mediul pandemic. Profitul trimestrial a crescut cu 26,4% față de anul anterior. Profitul a fost în mare parte determinat de diviziile de display și memorie, deși acesta din urmă a scăzut trimestrial.

  Divizia Samsung Display a înregistrat cele mai mari câștiguri trimestriale. Câștiguri sunt atribuite în principal cererii ridicate din partea producătorilor importanți de smartphone-uri.

  Samsung se așteaptă ca profitul diviziei mobile să crească în acest trimestru datorită lansării seriei Galaxy S21. De asemenea, compania intenționează să extindă gama de dispozitive pliabile. Divizia Samsung Display, între timp, așteaptă ca adoptarea OLED să crească în continuare pe piața smartphone-urilor și nu numai, cu aplicații mai largi în laptopuri, tablete și mașini. Compania va continua, de asemenea, dezvoltarea display-urilor pliabile și glisante.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.