More

  Seria Samsung Galaxy S21 5G este disponibilă în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Seria Samsung Galaxy S21 5G este disponibilă în România. Seria Galaxy S21 include trei telefoane: Galaxy S21 5G, S21+ 5G și S21 Ultra 5G.

  Seria Samsung Galaxy S21 5G este disponibilă în România

   „Întrucât tehnologia a devenit indispensabilă pentru noi toți în ultima perioadă, credem că lansarea seriei Galaxy S21 vine la momentul potrivit. Seria Galaxy S21 este rezultatul angajamentului Samsung pentru inovații semnificative, care le fac viața oamenilor mai ușoară. Telefoanele oferă o experiență mobilă completă, datorită design-ului inovator, celui mai bun display creat de Samsung până acum, celui mai avansat sistem de camere foto si celui mai recent procesor Exynos”, declară Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung România & Bulgaria.

  Seria Galaxy S21 introduce un design nou, iconic, al camerei, Contour Cut. Designul care se încadrează perfect în cadrul metalic al telefoanelor. Telefoanele sunt echipate cu un display AMOLED 2X Infinity-O dinamic inteligent. Display-ul vine cu o rată de reîmprospătare adaptabilă de 120Hz, care variază în funcție de conținutul vizualizat.

  Galaxy S21

  Telefoanele din noua serie vin cu cel mai avansat sistem de camere de pe un telefon din seria S. Astfel, permite utilizatorilor să realizeze fotografii excelente, indiferent de condiții. Funcții consacrate de pe generațiile anterioare au fost îmbunătățite: Night Mode, modul Portrait, Single Take, Space Zoom. Însă apar, de asemenea, și o serie de funcții noi: Director View, Vlogger View.

  Galaxy S21 Plus

  În România, telefoanele din seria Galaxy S21 vor fi disponibile pe site-ul oficial Samsung și în magazinele partenerilor selectați începând cu data de 29 ianuarie 2021. Seria Galaxy S21 este disponibilă în culorile Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink și Phantom White pentru Galaxy S21 5G, Phantom Violet, Phantom Silver și Phantom Black pentru Galaxy S21+ 5G și Phantom Silver și Phantom Black pentru Galaxy S21 Ultra 5G.

  Pentru mai multe detalii despre seria Galaxy S21 accesați: https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s21-5g/ și https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s21-ultra-5g/.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.