More

  Xiaomi anunță „Mi Air Charge Technology”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Xiaomi anunță „Mi Air Charge Technology”. Compania spune că tehnologia sa funcționează pe o rază de câțiva metri.

  Xiaomi anunță „Mi Air Charge Technology”

  Xiaomi a anunțat „Mi Air Charge Technology”, un sistem de încărcare wireless. Compania susține că poate încărca dispozitive „pe o rază de câțiva metri”. Mai multe dispozitive pot fi încărcate la 5W în același timp, conform Xiaomi, iar obstacolele fizice nu reduc eficiența de încărcare.

  Xiaomi spune că tehnologia va funcționa cu smartwatch-uri și brățări de fitness. Un alt obiectiv este de a face „camerele de zi cu adevărat wireless”, cu difuzoare, lămpi și dispozitive inteligente. Toate aceste dispozitive fiind alimentate de același sistem de la distanță. Un reprezentant Xiaomi confirmă pentru The Verge că niciun produs comercial nu va include tehnologia anul acesta. De asemenea, nu a oferit un termen pentru lansare.

  Mi Air Charge Technology, descrisă de Xiaomi:

  „Tehnologia de bază a încărcării de la distanță a Xiaomi constă în poziționarea spațiului și transmiterea energiei. Stația de încărcare izolată, auto-dezvoltată a Xiaomi are încorporate antene de interferență cu cinci faze, care pot detecta cu precizie locația smartphone-ului. O matrice de control compusă din 144 de antene transmite unde de lățime milimetrică direct către smartphone prin beamforming.

  În ceea ce privește smartphone-ul, Xiaomi a dezvoltat, de asemenea, o matrice de antene miniaturizată cu „beacon antenna” și „matrice de recepție” încorporată. Antena transmite informații despre poziție cu un consum redus de energie. Gama de antene receptoare compusă din 14 antene transformă semnalul de undă milimetric emis de stația de încărcare în energie electrică prin circuitul redresor, pentru a transforma experiența de încărcare SF în realitate.”

  Nu există informații concrete legate de momentul în care acestă tehnologie va ajunge pe piață. Companii precum Energous fac anunțuri legate de „încărcarea cu adevărat wireless” la CES de câțiva ani. Însă, tehnologia nu a câștigat încă o tracțiune serioasă. Cu toate acestea, Xiaomi a demonstrat în trecut progrese în ceea ce privește încărcarea wireless și are avantajul deținerii unui ecosistem hardware imens pe care teoretic l-ar putea utiliza.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.