More

  Românii își doresc mult să slăbească după sărbători

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Românii își doresc mult să slăbească după sărbători. Cel puțin, asta arată creșterea cu 70% a vânzărilor pe meniuri hipocalorice din prima jumătate a lunii ianuarie, comparat cu același interval al anului trecut.

  Din datele acumulate de la clienții companiei, cei mai mulți aleg să comande meniuri cu conținut scăzut de calorii la începutul anului din dorința de a adopta un stil de viață mai organizat și mai sănătos. Apoi, ar fi cei care doresc să fie în formă și să piardă kilogramele extra acumulate pe perioada sărbătorilor de iarnă.

  Românii își doresc mult să slăbească din varii motive

  Respondenții au mai menționat nevoia de a se simți mai bine și de a avea mai multă energie. De asemenea, a existat și dorința de a avea mai mult timp pentru ei, familie și prieteni, activitatea profesională sau hobby-uri.

  Totodată, LifeBox va lansa un nou site, cu design și funcționalități noi care le vor oferi clienților o experiență de cumpărare intuitivă, flexibilă și eficientă.

  Conform LifeBox, cea mai aglomerată perioadă a anului 2020 în ceea ce privește numărul de comenzi a fost tot luna ianuarie.

  Ponderea clienților care au ales să plătească meniurile online cu cardul a crescut cu 21% față de anul 2019.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.