More

  Mercusys lansează noul routerul Wi-Fi 6 MR70X

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mercusys lansează noul routerul Wi-Fi 6 MR70X. Dispozitivul oferă viteze Next-Gen Wi-Fi 6 de până la 1.8 Gbps. Acesta este primul router Mercusys cu tehnologia Wi-Fi 6.

  Mercusys lansează noul routerul Wi-Fi 6 MR70X

  Noul router flagship MR70X pune în aplicare o tehnologie avansată, concepută pentru a crește throughput-ul mediu de date în scenarii aglomerate de utilizare. Toate acestea pentru a oferi mai multe conexiuni simultane, pentru a extinde aria de acoperire Wi-Fi și pentru a menține transmisii stabile de date.

  MR70X este noul flagship și primul router Mercusys cu tehnologia Wi-Fi 6, conceput special pentru a oferi o rețea puternică și capabilă să răspundă cererii crescute a dispozitivelor de acasă, tot mai performante și mai numeroase. Este un model cu cea mai performantă tehnologie și cu funcții avansate potrivite oricărui utilizator. Design-ul minimalist și raportul calitate-preț îl fac cea mai bună alegere pentru toți cei care caută o soluție performantă, pe termen lung, pentru a beneficia de viitorul conexiunilor online”, a spus Newman Wang, reprezentat Mercusys în România.

  Dispozitivul oferă o viteză totală de până la 1.8 Gbps. De asemenea, oferă de 4 ori mai multă capacitate de conectare prin tehnologiile OFDMA și MU-MIMO. Astfel, permit transmiterea simultan a datelor către și de la mai multe dispozitive. Astfel, oferind o îmbunătățire semnificativă a eficienței rețelei.

  Routerul Wi-Fi 6 MR70X se ocupă și de reducerea la minimum a interferențelor cu rețelele învecinate. Mai mult, MR70X vine echipat cu un mod Eco-Friendly. Prin intermediul funcției Target Wake Time (TWT), reduce consumul de energie pentru dispozitivele mobile și IoT conectate la router în timpul transmisiunilor de date.

  Mai puține interferențe și funcții speciale pentru utilizare eficientă

  Funcția Smart Connect combină benzile de 2.4 GHz și 5 GHz într-un singur SSID Wi-Fi și ajută dispozitivele să aleagă automat cea mai bună bandă disponibilă. În completarea acestei funcții vine și modul Access Point, prin care utilizatorii pot extinde o rețea cu fir și o pot transforma în rețea wireless.

  Controlul Parental permite stabilirea unor politici adecvate fiecărui utilizator. Dispozitivul asigură și confidențialitate datelor familiei, făcând posibilă configurarea unei rețele separate dedicate oaspeților.

  MR70X oferă și funcția Quality of Service prin care utilizatorul poate prioritiza dispozitivele selectate. Routerul suportă și Server OpenVPN și Server PPTP pentru a crea conexiuni VPN sigure. 

  Datele utilizatorilor sunt protejate datorită celui mai recent protocol de securitate Wi-Fi, WPA3, care asigură securitatea Wi-Fi a rețelei. Acesta previne atacurile de tip Brute-Force prin care hackerii țintesc ghicirea parolelor utilizatorilor.

  Funcția Forward Secrecy împiedică accesarea datelor, indiferent de vulnerabilitățile apărute în timpul lansării unei sesiuni online. Criptarea pe 128 de biți construiește și menține o apărare activă împotriva amenințărilor de securitate și a intrușilor.

  Suport tehnic și asistență în limba română

  Mercusys oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română atât prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cât și prin email. Serviciul este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30, la numărul de telefon 0311.019.018.

  Routerul Wi-Fi 6 Mercusys MR70X este disponibil începând cu luna februarie, la un preț recomandat de 399 RON și poate fi achiziționat din magazinele marilor retaileri din România.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.