More

  Allview lansează laptopul Allbook J – Beneficiezi de un discount de 400 lei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allview lansează laptopul Allbook J. Acesta este dotat cu procesor Intel® J4125 Quad-Core cu frecvență standard de 2.0 GHz, ce oferă echilibrul perfect între performanță, experiență fluidă în multitasking și consum redus de energie.

  Cu o memorie RAM de 8 GB DDR 4, un spațiu de stocare SSD de 256 GB, display de 15.6” IPS FHD și o greutate de doar 1.85 kg, acesta reprezintă soluția ideală pentru utilizare portabilă.

  Allview lansează laptopul Allbook J – Mai multă productivitate

  La interior, Allbook J este echipat cu procesor Intel® J4125 Quad-Core 2.0 GHz, prevăzut cu 4 thread-uri și frecvență burst până la 2.7GHz, pentru a susține activitățile de multitasking ale utilizatorului, a asigura un plus de performanță și un consum redus de energie.

  Performanța este de asemenea susținută de cei 8GB RAM DDR4 și stocarea de tip SSD M2 de 256GB. Această configurație asigură viteze foarte bune de scriere / citire, precum și gestionarea excelentă a activităților multitasking.

  Adresându-se unui spectru larg de utilizatori cu niveluri diferite de experienţă, dar și pentru o configurare cât mai ușoară, Allbook J este disponibil cu SO Ubuntu®, oferind libertate, stabilitate, rapiditate și eficiență.

  Sistem de ventilație performant și silențios

  Sistemul de răcire activ cu heatpipe-urile dispuse asimetric permit maximizarea eficienței de ventilare, gestionând într-un mod inteligent temperatura sistemului. Astfel, utilizatorii beneficiază pe deplin de performanța noului Allbook J, ce își păstrează temperatura optimă.

  Portabilitate într-un design elegant

  Cu o greutate de doar 1.85 kg, Allbook J este portabil și ușor. Finisajul în culoarea gri îi conferă un aspect elegant și modern. Display-ul generos de 15,6” IPS FHD redă imaginile în culori realiste. Astfel, experiența de vizionare este cât mai confortabilă.

  Allview lansează laptopul Allbook J – Conectivitate și preț

  Cu Allbook J, utilizatorii beneficiază de o gamă completă de opțiuni de conectivitate. Modulul Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac asigură conexiuni rapide și stabile, iar pentru apeluri video device-ul include o cameră și microfoane digitale MEMS.

  La nivel de conectică, Allbook J dispune de port USB-C pentru transfer rapid de date, dar și de numeroase alte porturi pentru și mai multă flexibilitate: USB 3.0, USB 2.0, mini HDMI, un cititor de carduri micro SD, mufă pentru căști și port de rețea RJ45-LAN.

  Preț Allbook J este disponibil la prețul recomandat de 2299 lei. La achiziția produsului în perioada imediat următoare, clienții beneficiază de un discount de 400 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.