More

  TikTok adaugă avertismente pentru informații „neconfirmate”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TikTok adaugă avertismente pentru informații „neconfirmate”. Compania speră că această măsură va reduce răspândirea dezinformării.

  TikTok adaugă avertismente pentru informații „neconfirmate”

  TikTok introduce o nouă caracteristică pentru a combate răspândirea dezinformării pe platforma sa. Aplicația va începe să avertizeze utilizatorii înainte de a partaja videoclipuri cu informații neconfirmate.

  Actualizarea este menită să abordeze un fel de zonă gri în procesul de verificare a faptelor. Se referă la acele date ce nu pot fi verificate. Odată cu actualizarea, utilizatorii care încearcă să partajeze un videoclip care a fost semnalat ca neconfirmat vor vedea o fereastră pop-up care spune „acest videoclip a fost semnalat pentru conținut neconfirmat”.

  Aceștia vor putea continua să-l partajeze dacă doresc, dar videoclipul nu va apărea în pagina For You a altor utilizatori. TikTok va anunța, de asemenea, persoana care a distribuit inițial videoclipul că postarea sa a fost marcată.

  TikTok speră că măsura va încuraja „o pauză pentru ca oamenii să ia în considerare următoarea lor mișcare înainte de a alege să <anuleze> sau <să partajeze>”. Compania spune că testele arată că reducere de 24% a partajărilor. Măsura suplimentară este similară experimentului Twitter, care încurajează utilizatorii să citească articole înainte de a le distribui.

  În anumite privințe, TikTok are o abordare mai agresivă legată de dezinformare față de alte platforme de socializare. Compania lucrează cu o serie de organizații de verificare a faptelor și elimină videoclipurile care dezinformează. TikTok constată că noile avertismente ar trebui să o ajute la o mai bună abordare a conținutul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.