More

  Xiaomi lansează televizorul QLED Mi TV Q1 75”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Xiaomi lansează televizorul QLED Mi TV Q1 75”. Smart TV-ul vine cu o diagonală de 75”, tehnologie quantum dot, precum și sistemul Android TVTM 10. Începând cu luna martie 2021, Mi TV Q1 75” va fi disponibil în mai multe regiuni. Prețul recomandat de vânzare este de 1299 euro. Prețul și disponibilitatea la nivel local vor fi anunțate în curând.

  Cu un design elegant și minimalist, Mi TV Q1 75’’ oferă o experiență cu adevărat cinematică datorită rezoluției 4K UHD și tehnologiei quantum dot. Ecranul cu o diagonală de 75’’ are finisaje metalice premium. Unghiul de vizibilitate este de 178° și permite vizionarea perfectă din orice loc al camerei.

  Display-ul QLED se adaptează 100% la gama de culori NTSC, cu 1.07 miliarde de culori și 1,024 de nuanțe de culoare diferite. Echipat cu 192 de zone de reglare dinamică a luminozității, Mi TV Q1 75” menține un contrast foarte bun al – ajungând la o rată de contrast de 10,000:1.

  Dotat cu suport Dolby Vision®️ și HDR10+, Mi TV Q1 75” oferă un dynamic range extins și culori vibrante pentru o experiență de vizionare de cea mai înaltă calitate.

  Xiaomi lansează televizorul QLED Mi TV Q1 75” – Rată de refresh de 120Hz

  Mi TV Q1 75” are o rată de refresh de 120Hz. Mi TV Q1 75” este un televizor 4K ideal pentru iubitorii de jocuri și pentru cei care fac streaming. Acesta vine dotat cu porturi HDMI 2.1 și Modul Auto Low Latency (ALLM).

  Specificațiile audio sunt și ele remarcabile, cu un sistem de șase difuzoare stereo de 30W, dintre care două difuzoare de sunete înalte și alte patru pentru bași, ce asigură un sunet cinematic foarte clar. De asemenea, Mi TV Q1 75” este compatibil cu sistemele Dolby AudioTM și DTS-HD destinate celor mai pretențioși dintre utilizatori.

  Conținut media la discreție, cu Android TVTM 10

  Noul televizor Xiaomi este ideal pentru petrecerea timpului liber. Acesta vine cu sistemul de operare Android TVTM 10.Utilizatorii săi au acces la peste 700,000 de filme și show-uri TV și la peste 5,000 de aplicații disponibile în Google Play Store.

  Cele mai populare aplicații, printre care Netflix, Amazon Prime Video și YouTube sunt preinstalate pe Mi TV Q1 75”. Telecomanda televizorului are butoane dedicate pentru Netflix și Amazon Prime Video ce permit accesarea rapidă a acestora.

  Experiența smart: conectare completă

  Prin microfoanele dedicate pentru control vocal de la distanță (de până la 3 metri), aceștia pot activa funcțiile televizorului, dar și al altor dispozitive smart din casă doar prin rostirea sintagmei “OK, Google” care activează Google Assistant.

  Pentru cei care pun preț pe intimitate, există un buton dedicat amplasat pe ramă care oprește microfoanele. Cu Chromecast integrat și funcția screen mirroring, televizorul face imediat tranziția de la canalele TV la conținutul de pe alte dispozitive. Mi TV Q1 75” este compatibil și cu Amazon Alexa.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.