More

  TikTok are acces la catalogul complet al Universal Music

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TikTok are acces la catalogul complet al Universal Music. Acest acord acoperă muzica înregistrată de la artiști până la compozitorii Universal Music. Toți artiștii vor primi o compensație echitabilă pentru melodiile lor.

  TikTok are acces la catalogul complet al Universal Music

  TikTok și Universal Music Group au anunțat o „alianță globală”. Aceasta promite compensații pentru artiștii și compozitorii ale căror melodiile sunt folosite pe platformă. În plus, utilizatorii TikTok vor putea acum să încorporeze clipuri din catalogul complet de muzică al UMG.

  Este o mișcare care ar trebui să fie benefică pentru ambele companii. Utilizatorii TikTok vor avea o bibliotecă mai largă de melodii pe care să le adauge la videoclipurile lor. Artiștii UMG nu numai că vor primi compensații, dar vor avea posibilitatea să devină următoarea senzație virală. Nu este neobișnuit ca o melodie să devină populară pe TikTok, cum ar fi Old Town Road al lui Lil Nas X sau Savage al lui Megan Thee Stallion.

  TikTok a făcut oferte similare altor companii, cum ar fi Sony Music, Warner Music Group și Merlin. De asemenea, a adăugat întregul catalog Prince anul trecut. Toate acestea oferă utilizatorilor TikTok o bibliotecă masivă de melodii pe care să le pot utiliza, evitând totodată litigiile privind licențierea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.