CEO-ul Huawei vrea să vorbească cu Biden | NOOBZ.RO

CEO-ul Huawei vrea să vorbească cu Biden

Muche Ecaterina
- 9.02.2021, 16:18 în Evoluţie
8

SHARES
CEO-ul Huawei vrea să vorbească cu Biden

CEO-ul Huawei vrea să vorbească cu Biden. Ren Zhengfei spune că nu ia în calcul vânzarea afacerii, în ciuda impedimentelor.

CEO-ul Huawei vrea să vorbească cu Biden

Fondatorul și CEO-ul Huawei, Ren Zhengfei, a cerut resetarea relațiilor dintre SUA și gigantul de tehnologie chinez. Adresându-se presei internaționale din China pentru prima dată în ultimul an, Ren și-a exprimat dorința de a vorbi cu președintele Biden. A comunicat, de asemenea, că speră că vor exista „politici deschise” din partea noii administrații.

„Aș saluta [un apel de la Biden]”, a spus Ren în comentariile traduse furnizate către The Verge. „Aș vorbi cu el despre dezvoltarea comună. Atât SUA, cât și China trebuie să-și dezvolte economiile, deoarece acest lucru este bun pentru societatea noastră și pentru echilibrul financiar. ”

„Permiterea companiilor americane să furnizeze bunuri clienților chinezi este favorabilă propriei performanțe financiare”, a spus Ren. „Dacă capacitatea de producție a Huawei s-ar extinde, asta ar însemna că firmele americane ar putea vinde mai mult. Este o situație de câștig de ambele părți. Cred că noua administrație va cântări și echilibra aceste interese pe măsură ce va lua în considerare politicile. Încă sperăm să putem cumpăra o mulțime de componente, piese și utilaje din SUA, astfel încât companiile din SUA să se poată dezvolta odată cu economia chineză. ”

Huawei nu este în prezent în măsură să facă afaceri cu firmele americane. Asta pentru că administrația Trump a plasat compania pe lista neagră comercială a Departamentului de Comerț. Printre alte probleme, acest lucru înseamnă că Huawei nu este în măsură să licențieze Android de la Google. Astfel, îngreunând activitatea sa în afara Chinei.

Acest lucru a determinat Huawei să își vândă filiala Honor pentru a proteja marca și a-i permite să continue producția. Ren a respins zvonurile conform cărora Huawei ar putea face același lucru pentru propria sa divizie de smartphone-uri. „Nu vom vinde niciodată afacerea noastră cu dispozitive”, a spus el.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!