More

  Samsung anunță patru noi tineri lideri în Generation 17

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung anunță patru noi tineri lideri în Generation 17. Acești factori de schimbare vor colabora cu comunitatea inițială Generation 17. Au fost avansate deja 10 obiective globale în peste 50 de țări.

  Samsung anunță patru noi tineri lideri în Generation 17

  Samsung a anunțat că patru noi lideri tineri se vor alătura Generation 17. Inițiativa este împărtășită și de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Scopul este stimularea comunității globale pentru a realiza progrese în conformitate cu obiectivele globale.

  Împreună, acestea reprezintă un apel urgent spre acțiuni concrete în întreaga lume cu scopul de a construi pacea și prosperitatea oamenilor și a planetei până în 2030.

  „Suntem mândri să ne extindem misiunea, folosindu-ne atât de acoperirea noastră globală, cât și de inovațiile proprii, pentru a sprijini un nou grup de tineri activiști inspiraționali, alături de care să putem împărtăși pentru încă o dată angajamentul Samsung de a oferi soluții benefice și semnificative întregii comunități globale.

  Acești patru lideri sunt membri integrați ai comunității Galaxy și dispun de tot sprijinul și încurajarea noastră deplină pentru a contribui la avansarea obiectivelor globale și la construirea unui viitor mai bun pentru toată lumea”, a declarat Stephanie Choi, SVP & Head of Marketing of the Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

  Acest grup de lideri tineri ai Generation 17 este format din patru vizionari care combat inegalitatea și problemele ce țin de drepturile omului. Aceștia își educă generația cu privire la obiectivele globale din America Latină, Orientul Mijlociu, Asia și Europa de Est.

  Cei patru noi tineri lideri sunt:

  Daniel Calarco (Brazilia) este un activist pentru drepturile omului în vârstă de 23 de ani. Acesta a fondat International Youth Watch pentru a crea oportunități mai bune pentru tinerii din comunitățile marginalizate.

  Nadine Khaouli (Liban) este o activistă comunitară în vârstă de 25 de ani. Nadine conduce eforturile de ajutorare pentru dezastrele din Liban, prin intermediul organizației sale, Kafe be Kafak.

  Yejin Choi (Coreea de Sud) este un terapeut în știința comportamentului cognitive, în vârstă de 26 de ani. A devenit CEO-ul și fondatorul DoBrain. Aplicația mobilă bazată pe AI își propune să îmbunătățească oportunitățile de educație timpurie pentru copiii cu dizabilități.

  Yurii Romashko (Ucraina) este un avocat în vârstă de 28 de ani. Acesta a fondat Institutul de analiză și advocacy cu scopul de a-și susține și împuternici comunitatea în luarea decizilor informate.

  În anul următor, introducerea acestor noi agenți de schimbare va consolida inițiativa și mai mult la nivel global. Aceștia conduc deja organizații importante în scopul remedierii situațiilor sensibile.

  „Pandemia de COVID-19 a sporit distanța dintre generații în întreaga lume și este important acum mai mult ca oricând ca generațiile mai tinere să aibă oportunitățile și resursele de a fi ascultate și de a participa activ la Agenda de dezvoltare sustenabilă 2030.

  Împreună, alături de Samsung, susținem tot mai mulți reprezentanți ai schimbării pentru ca aceștia să poată construi politici sustenabile și comunități puternice și implicate, realizând progrese importante la nivel global. Aștept cu nerăbdare să colaborez cu acest grup de tineri lideri și sunt încântat că-i vom putea susține și ajuta să ne conducă spre o cale de recuperare și rezistență”, a declarat administratorul PNUD, Achim Steiner.

  Samsung și PNUD și-au oferit suportul pentru Generation 17

  Generation 17 a luat naștere în octombrie 2020. Misiunea este de a inspira o întreagă generație de tineri cu experiență în tehnologie pentru a atinge obiectivele globale în mai puțin de 10 ani.

  De la lansare, grupul inaugural de tineri lideri, precum Máximo Mazzocco, Sadya Touré, Shomy Chowdhury și Tafara Makaza, s-a implicat activ în eforturile la nivel global. Samsung și PNUD și-au oferit suportul pentru a-și spori influența.

  În ultimele câteva luni, Samsung și PNUD au sporit vizibilitatea și impactul prin mentoratul desfășurat în cadrul Programului Global pentru Tineret și al Rețelei Globale de Politici.

  Samsung a echipat, de asemenea, Tinerii Lideri cu cea mai recentă tehnologie Galaxy. Sprijinul oferit acestora va continua pe tot parcursul anului. Va începe cu participarea la Forumul pentru tineri 2021 organizat de Consiliului Economic și Social al Organizației Națiunilor Unite (ECOSOC).

  Ambele grupuri de tineri lideri vor avea acces la ecosistemul Galaxy. Astfel, folosindu-se de dispozitivele Galaxy pentru a colabora online și pentru a realiza sesiuni de brainstorming din care să rezulte soluții inovatoare.

  Tinerii lideri vor continua să se implice activ în obiectivele globale prin intermediul aplicației Samsung Global Goals. Aplicația a fost instalată în peste 100 de milioane de smartphone-uri Galaxy, care a înregistrat donații în valoare de peste 1,5 milioane USD către organizația PNUD.

  Aplicația a primit distincția de onoare în cadrul SDG Action Awards. A fost premiată la categoria de Aplicații Software și Mobile, cu premiul CES 2020 pentru inovație. De asemenea, a fost nominalizată la premiile Reuters pentru Afaceri Responsabile în cadrul SDG Impact.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.