More

  OPPO prezintă noile inovații și parteneriate la MWCS

  OPPO prezintă noile inovații și parteneriate la MWCS. Compania aduce noile dezvoltări în cadrul evenimentului Mobile World Congress Shanghai 2021.

  OPPO prezintă noile inovații și parteneriate la MWCS

  În perioada 23-25 februarie, OPPO dezvăluie rezultatele cercetărilor realizate alături de partenerii săi din domeniul 5G. De asemenea, dezvăluie și dezvoltări futuriste ale tehnologiilor de încărcare, noi concepte de smartphone-uri și Internet of Things (IoT).

  OPPO va prezenta noua tehnologie de încărcare wireless, utilizând smartphone-ul revoluționar rulabil, OPPO X 2021. În plus, OPPO va prezenta și o nouă inițiativă globală care își propune să ofere utilizatorilor o încărcare rapidă în toate zonele frecventate zi de zi.

  În timpul evenimentului, OPPO va realiza o testare în timp real a vitezei OPPO 5G mm. Frecvență ce stă la baza aplicațiilor 5G de nouă generație și este deja disponibilă pe dispozitivul CPE 5G . Dispozitiv care va fi prezentat în cadrul Congresului Mondial al Mobilelor Shanghai 2021.

  OPPO CPE 5G convertește semnalele 5G în conexiuni Wi-Fi stabile și incredibil de rapide. Datorită colaborărilor cu parteneri precum Ericsson, dar și dezvoltării a două soluții proprii patentate de antenă, dispozitivul CPE 5G transformă în realitate conectivitatea de mare viteză pentru locuințele inteligente ale viitorului.

  Parteneriate și noi tehnologii anunțate la MWCS

  În cadrul Mobile World Congress 2021 din Shanghai, vom prezenta tehnologiile de încărcare de ultimă generație precum și felul prin care OPPO își pune amprenta în multiple industrii,” a declarat William Liu, Președintele Global de Marketing al OPPO.

  În cadrul evenimentului, OPPO a organizat o zonă denumită “Locuința inteligentă a viitorului”. Zona prezintă modul în care produsele OPPO din domeniul IoT pot transforma casele în locuințe mai inteligente și mai conectate ca niciodată.

  Dispozitivul unic CPE 5G, Omni, dotat cu un sistem Qualcomm® Snapdragon™ X55 5G Modem-RF se află în centrul acestei zone. Acesta fiind capabil să transforme semnalele 5G în conexiuni Wi-Fi stabile.

  Sistemul de antenă O-Reserve utilizează spectrul 5G Sub-6GHz. Acesta alege automat patru din cele opt antene simultane pentru a obține cel mai bun semnal posibil.

  În același timp, tehnologia O-Motion 360° permite rotirea completă a antenelor. Astfel, asigurând automat cea mai bună poziționare a dispozitivului CPE. OPPO, Qualcomm Technologies, Inc. și Ericsson au încheiat de curând, testele de undă milimetrică 5G cu Omni. Testele au fost un succes atingând viteze de downlink de 4,06 Gbps.

  Zona de Tehnologii futuriste prezintă conceptul de telefon OPPO X 2021. Dispozitivul prezintă un ecran ce se derulează de la 6,7 la 7,4 inci.

  Noi parteneriate pentru dezvoltarea Super VOOC

  Compania marchează o nouă eră a tehnologiei de încărcare mobile, prin lansarea proiectului său de încărcare rapidă The Flash Initiative. Această inițiativă își propune licențierea tehnologiei OPPO către organizații vizionare care să contribuie la introducerea încărcării rapide în toate domeniile din viața consumatorilor.

  Printre acești noi parteneri se numără FAW-Volkswagen, Anker și NXP Semiconductors. Fiecare partener va lucra cu designuri tehnice proprii brevetate și dezvoltate de OPPO. Compania a aplicat pentru peste 2950 de patente de încărcare rapidă în întreaga lume și i-au fost acordate deja peste 1400 de astfel de patente.  

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here