More

  Kingston vinde divizia de gaming HyperX către HP

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Kingston vinde divizia de gaming HyperX către HP. Conform înțelegerii, HP va plăti 425 milioane de dolari pentru brandul HyperX.

  Kingston vinde divizia de gaming HyperX către HP

  Kingston Technology a anunțat un acord definitiv în ceea ce privește vânzarea divizie de gaming HyperX, către HP Inc. Achiziția susține strategia HP de a stimula creșterea business-ului de calculatoare personale unde perifericele și jocurile sunt segmente atractive.

  Portofoliul de produse HyperX acoperă o gamă largă de periferice pentru gaming. Periferice precum căști, tastaturi, mouse-uri, mouse pad-uri, microfoane pe USB și accesorii pentru console.

  “HyperX este lider în producerea perifericelor, cu o tehnologie recunoscută şi apreciată de pasionaţii de jocuri din întreaga lume, de aceea suntem încântați să le urăm bun venit în familia HP.” a declarat Enrique Lores, Președinte și CEO HP Inc.

  “Vedem oportunități semnificative pe piața perifericelor, iar adăugarea brandului HyperX la portofoliul nostru va conduce la noi surse de inovație și creștere pentru afacerea noastră.”

  Jocurile pe PC continuă să fie una dintre cele mai populare activități de gaming. În timp industria PC hardware se estimează că va ajunge până în 2023 la o valoare de 70 miliarde de dolari.

  De asemenea, piața perifericelor are potenţial să atingă o valoare de 12.2 miliarde de dolari până în 2024. Perifericele de gaming reprezintă o parte disproporţionată a acestei creșteri.

  HP va plăti 425 milioane de dolari pentru HyperX

  Produsele HyperX sunt concepute pentru a răspunde celor mai riguroase cerințe ale jucătorilor, de la cei casual la cei hardcore, oferindu-le un avantaj și ajutându-i  să performeze în jocurile favorite”. a declarant John Tu, cofondator și CEO Kingston.

  “Ambele noastre companii prosperă pentru că ne concentrăm pe angajații noștri, împărtășind aceleași valori. Alături de David Sun(co-fondator și COO), am văzut noi posibilități pentru afacerea HyperX și angajații săi, realizând amândoi că această schimbare va aduce un viitor mai luminos pentru HyperX.”

  Pe segmentul de gaming, HP a dezvoltat la nivel global un portofoliu mare şi în continuă creştere, condus de brand-ul OMEN. Acesta integrează hardware, software, conţinut şi servicii. Compania continuă dezvoltarea în domeniul de gaming prin lansarea unor produse precum laptop-urile OMEN 15 și Pavilion Gaming 16.

  Dincolo de dispozitive, HP oferă OMEN Gaming Hub. Acesta este un spaţiu dedicat pasionaţilor de jocuri.

  Conform înțelegerii, HP va plăti 425 milioane de dolari pentru brandul HyperX. Tranzacţia urmează să fie finalizată în Q2 2021. Kingston va păstra în continuare divizia de memorii flash, DRAM și SSD-uri pentru gaming. Astfel, doar perifericele vor ajunge în tabăra HP.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.