More

  Google crește performanța AR cu ajutorul camerei duale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google crește performanța AR cu ajutorul camerei duale. Actualizarea va veni pe Pixel 4 înainte de Pixel 5.

  Google crește performanța AR cu ajutorul camerei duale

  Google actualizează SDK-ul pentru realitate augmentată. Astfel, telefoanele cu camere duale vor putea capta informații mai profunde. Cea mai recentă actualizare a aplicației Google Play Services for AR notează „Adâncimea stereo a camerei duale pe dispozitivele acceptate”, arată Android Police. Aplicația Google Play Services for AR este modul în care Google distribuie funcțiile ARCore.

  Deocamdată, se pare că asistența va fi limitată la Google Pixel 4 și Pixel 4 XL. Ambele dispozitive fiind lansate în 2019. Lista dispozitivelor ARCore compatibile de pe site-ul dezvoltatorului Google arată că actualizarea se va lansa în următoarele săptămâni.

  Acest lucru înseamnă că Pixel 5 și 4a 5G, ambele telefoane Pixel 2020 cu camere duale, nu vor primi actualizarea pentru moment. Acest lucru se poate datora faptului că camerele lor secundare sunt ultrawide. Astfel, ar putea avea implicații asupra modului în care ar putea produce hărți de profunzime mai detaliate.

  În orice caz, se pare că este o altă consecință a indeciziei Google asupra obiectivelor camerei Pixel. Compania a insistat multă vreme că nu are nevoie decât de o singură cameră datorită caracteristicilor de calcul precum Super Res Zoom pe Pixel 3. Mai apoi a adăugat, contrar declarațiilor, un teleobiectiv pe Pixel 4, pentru ca în sfârșit să schimbe îl schimbe pe un ultrawide pe Pixel 5.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.