More

  Intel amendat cu 2 miliarde de dolari

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Intel amendat cu 2 miliarde de dolari. Intel a declarat că „nu este de acord” cu verdictul și va face apel.

  Intel amendat cu 2 miliarde de dolari

  Intel a fost obligat să plătească 2,18 miliarde de dolari după ce a pierdut un proces în baza a două brevete vechi de zece ani, a raportat Bloomberg. Un juriu a decis că Intel a încălcat brevetele deținute de o companie numită VLSI LLC.

  „Intel nu este de acord cu verdictul juriului de astăzi”, a declarat compania pentru Bloomberg. „Intenționăm să facem apel și suntem încrezători că vom triumfa”.

  „Suntem foarte încântați că juriul a recunoscut valoarea inovațiilor, așa cum se reflectă în brevete și suntem extrem de mulțumiți de verdictul juriului”, a declarat Michael Stolarski, director executiv al VLSI.

  Brevetele, datând din 2010 și 2012, au trecut prin mai multe mâini de-a lungul anilor. Au fost inițial acordate FreeScale Semiconductor și SigmaTel, dar FreeScale a cumpărat ulterior SigmaTel și a fost absorbit în cele din urmă de NXP Semiconductors în 2015.

  VLSI a fost o companie legitimă de semiconductori fondată în 1979. A fost, de asemenea, unul dintre partenerii de investiții inițiali din ARM Ltd. A fost achiziționată de Philips în 1999 pentru 1 miliard de dolari. Părți din aceasta supraviețuiesc astăzi în cadrul spin-off-ului Philips NXP.

  VLSI LLC a reluat activitatea inițială în urmă cu patru ani și a recâștigat controlul asupra celor două brevete. Cu toate acestea, avocatul Intel, William Lee, a susținut că compania nu are produse și singura sa sursă potențială de venituri este procesul. „VLSI a scos de pe raft două brevete care nu mai erau folosite de 10 ani și a spus:„ Ne-ar plăcea 2 miliarde de dolari ”, a spus Lee juriului.

  Hotărârea este legată de o luptă mai complexă legate de brevete între Intel și Fortress Investment Group.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.