More

  Microsoft Teams primește criptare end-to-end

  Microsoft Teams primește criptare end-to-end. O previzualizare va fi disponibilă în curând clienților comerciali.

  Microsoft Teams primește criptare end-to-end

  Microsoft adaugă în cele din urmă criptare end-to-end în Microsoft Teams la sfârșitul acestui an. O previzualizare a criptării end-to-end în Teams va fi disponibilă în prima jumătate a acestui an pentru clienții comerciali. Pentru început va fi disponibilă pentru apeluri 1: 1 neprogramate și este destinată conversațiilor mai sensibile.

  Acest lucru va fi util în cea mai mare parte pentru conversațiile confidențiale dintre angajați sau pentru scenarii precum un administrator IT care le oferă unui angajat parola pentru un apel. Previzualizarea inițială va fi limitată la apeluri neprogramate 1: 1. Însă, Microsoft intenționează să extindă criptarea la apeluri programate și întâlniri online, în viitor.

  În prezent, Microsoft Teams nu acceptă criptarea end-to-end pentru întâlniri. Datele sunt criptate în tranzit și în repaus. Acest lucru permite serviciilor autorizate să decripteze conținutul în scopul înregistrării datelor.

  Microsoft utilizează în prezent criptarea SharePoint pentru a securiza fișierele în repaus și criptarea OneNote pentru notele stocate în Microsoft Teams. Tot conținutul de chat din Teams este, de asemenea, criptat în tranzit și în repaus.

  Nici competitorul principal Microsoft Teams, Slack, nu folosește criptarea end-to-end. Zoom a început să implementeze tehnologia în octombrie și adaugă treptat mai multe funcții la previzualizarea sa.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here