More

  Samsung prezintă gama de TV-uri 2021

  Samsung prezintă gama de TV-uri 2021. Gama include MICRO LED, Neo QLED, televizoare Lifestyle, monitoare și soundbar-uri. Totul în cadrul evenimentului virtual Unbox & Discover.

  Samsung prezintă gama de TV-uri 2021

  „La Samsung, ne mândrim cu faptul că inovăm constant pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a consumatorilor noștri. În ultimul an, tehnologiile care erau considerate în trecut ”nice to have” au devenit o nevoie, pe măsură ce casele noastre s-au transformat în birou, școală, sală de sport și multe altele.

  Pe măsură ce consumatorii petrec din ce în ce mai timp acasă, rolul televizorului în viața noastră s-a schimbat – iar în 2021, Samsung continuă să redefinească rolul acestuia în funcție de nevoile și pasiunile consumatorilor noștri”, a declarat James Fishler, Senior Vice President, Divizia Consumer Electronics, Samsung Electronics America.

  Anul trecut a schimbat modul în care consumatorii se raportează la ecrane. Astfel, oamenii reexaminează rolul pe care îl joacă televizorul în viața lor.

  În 2018, Samsung a introdus tehnologia Micro LED sub forma lui „The Wall”. Un sistem configurabil de module care poate să ajungă la dimensiunea de 292 inci. „The Wall” necesită instalare profesională în casă sau birou.

  În 2021, Samsung aduce puterea tehnologiei MICRO LED într-un format specific televizorului tradițional. Ecranul are un design edge-to-edge, fără a fi nevoie de asamblare sau instalare profesională.

  MICRO LED este disponibil în dimensiuni de 110” și 99” și va fi disponibil la nivel global începând cu sfârșitul lunii marti. MICRO LED va avea și o dimensiune de 88” ce va fi lansată în această toamnă. În viitor, este pe listă și o versiune de 76”.

  MICRO LED înseamnă că 4 ecrane pot deveni unul singur. Cu 4Vue (Quad View), consumatorii pot viziona simultan până la patru surse de conținut.

  Samsung a dezvoltat Samsung Neo QLED

  Experiența de vizionare de pe Samsung Neo QLED este definită de procesorul Neo Quantum Processor și de noile LED-uri Quantum Mini. Samsung Neo QLED vine echipat cu funcții care îmbunătățesc experiența de gaming. Samsung este partenerul TV oficial al Xbox Series X din Statele Unite și Canada.

  Samsung Neo QLED și QLED oferă capabilități de ultimă generație. În plus, Samsung Neo QLED și QLED are o rată de refresh de 120 cadre pe secundă și un timp de răspuns scăzut de 5,8 ms. Samsung a stabilit un parteneriat cu AMD pentru a dezvolta primul televizor cu suport Freesync Premium Pro.

  Samsung Neo QLED aduce antrenamente sportive acasă. Anul trecut, când oamenii nu au putut merge la sală, mulți au căutat modalități de a rămâne în formă în propriile case. Samsung Health, o platformă de fitness și mindfulness lansată în primăvara anului 2020, a îndeplinit această nevoie.

  În 2021, Samsung Health adaugă beneficiul unui Smart Trainer. Smart Trainer utilizează AI pentru a analiza postura și pentru a oferi feedback.

  Samsung prezintă gama de TV-uri 2021

  În 2021, modelele Samsung Neo QLED 8K (QN800A și QN900A) vor fi disponibile în dimensiuni de 65″, 75″ și 85″. Modelele 4K (QN90A și QN85A) vor fi disponibile într-o varietate de dimensiuniu, începând cu 50”.

  Gama Lifstyle este concepută pentru interior, cât și pentru exterior

  The Frame include o tehnologie bazată pe AI, care recomandă lucrări de artă bazate pe selecțiile anterioare. Pot crea propria colecție de artă personală cu o bibliotecă în creștere, ce include peste 1.400 de opere de artă de la instituții de renume mondial.

  The Frame oferă, de asemenea, un spațiu de stocare a fotografiilor crescut la 6 gigabytes în 2021. Astfel, se poate stoca până la 1.200 de fotografii (toate) în calitate UHD.

  Samsung oferă, de asemenea, o nouă modalitate de a poziționa The Frame 2021, cu My Shelf. Acesta este un nou accesoriu care se va lansa la nivel mondial la sfârșitul acestui an. My Shelf le permite utilizatorilor să creeze un perete personalizat pentru a completa ecranul și decorul. My Shelf va fi disponibil în patru culori diferite: bej, alb, maro și negru.

  The Premiere este primul proiector cu laser triplu din industrie cu rezoluție 4K. Samsung va oferi ecrane rulabile optimizate pentru The Premiere la sfârșitul acestui an pe Samsung.com.

  The Terrace este primul televizor Samsung pentru aer liber. The Terrace este rezistent la intemperii, având IP55, care înseamnă protecție împotriva apei și a prafului. De asemenea, este simplu de instalat și ușor de conectat la serviciul de cablu și la o rețea Wi-Fi. The Terrace este disponibil în varianta de 55”, dar și de 65”. Un nou model Full Sun de 75” va fi  disponibil din această vară.

  Smart Monitor – primul monitor Samsung de tipul “do-it-all”

  Smart Monitor poate fi simultan și monitor, dar și TV. Smart Monitor este compatibil Wi-Fi, Bluetooth, Wireless DeX și Apple AirPlay 2. Astfel, permițând consumatorilor să lucreze de oriunde, fără a fi nevoie să se conecteze la un computer.

  Cu AirPlay 2, clienții pot face streaming, pot controla și partaja conținutul preferat de pe iPhone, iPad sau Mac pe monitor. Când au nevoie pot platforma Smart TV și pot accesa aplicațiile preferate de streaming.

  În 2020, Odyssey G9 a generat foarte mult buzz. În acest an, Samsung îmbunătățește experiența cu un Quantum MiniLED și specificații de joc premium. Curbura ecranului de 1000R, combinată cu tehnologia de display Quantum MiniLED. Noul G9 se alătură gamei complete de monitoare de gaming curbate Odyssey de la Samsung.

  Samsung introduce Interactive Display FLIP de 75 inci, o tablă digitală pe care pot scrie, desena și edita. Flip oferă caracteristici de conectivitate pentru un stil de lucru și învățare hibrid.

  Conceput pentru a încuraja o colaborare mai mare, pentru a crește productivitatea și pentru a permite un schimb continuu de idei, ecranul de 75 inci se alătură ecranelor deja disponibile de 55 inci, 65 inci și 85 inci.

  Q series 2021 include tehnologia exclusivă Q-Symphony. Tehnologia sincronizează sunetul de la televizorul Samsung pentru a oferi un sunet tridimensional îmbunătățit. Soundbar-ul măsoară chiar și mediul înconjurător pentru a proiecta sunetul exact acolo unde trebuie.

  Q950A oferă primul sunet de canal 11.1.4 din industrie. De asemenea, funcționează cu mai mulți asistenți vocali, inclusiv Amazon Alexa și Bixby. Bass Boost permite utilizatorilor să adauge „mai mult boom” printr-un simplu clic.

  Pentru cei care redau muzică de pe telefoanele mobile, Tap Sound face ca acest lucru să fie foarte simplu, trebuie doar ca telefonul să atingă ușor soundbar-ul.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here