More

  Logitech lansează tastatura ERGO K860

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech lansează tastatura ERGO K860. Tastatură ergonomică proiectată pentru o postură de tastare relaxată.

  Logitech lansează tastatura ERGO K860

  „Știm că majoritatea oamenilor își petrec între un sfert și o treime din viață la locul de muncă, așa că este important să se simtă confortabil în tot acest timp. Am creat o tastatură ergonomică bazată pe studii științifice pentru a-i ajuta pe cei care lucrează la birou să își îmbunătățească postura, să se simtă mai confortabil și să reducă tensiunea musculară ”, a declarat Lars Holm Lauridsen, senior manager de produs la Logitech.

  „ERGO K860 este proiectată, dezvoltată și testată după criterii setate de cei mai buni specialiști în ergonomie, rezultând o experiență de tastare mai eficientă’’.

  Suportul curbat din spumă cu memorie pentru încheietura mâinii oferă cu 54% mai mult sprijin pentru încheietura mâinii. De asemenea, reduce îndoirea acesteia cu 25%. Înălțimea tastaturii este reglabilă pentru a menține încheieturile într-o postură naturală. ERGO K860 este certificat de United States Ergonomics și a fost testat și evaluat pentru o durată de viață de 10 milioane de tastări.

  Sistemul de taste Perfect Stroke de la Logitech oferă confort, precizie și fluiditate la tastare. Configurarea tastaturii ERGO K860 se realizează rapid, folosind instrucțiunile online de utilizare. Este compatibilă atât pentru Mac, cât și pentru alte platforme PC. Tastatura poate fi conectată prin Bluetooth Low Energy sau dongle USB.

  ERGO K860 poate fi integrată în aplicația Logitech Flow, precum mouse-ul Logitech MX VERTICAL Advanced Ergonomic Mouse. Acest software permite controlul mai multor computere cu o singură tastatură sau mouse.

  Logitech ERGO K860 va fi disponibilă pe site-ul www.logitech.com și în magazinele partenere începând cu martie, la un preț recomandat 549.99 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.