More

  Priza inteligentă Xiaomi Zigbee – Scenarii de utilizare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În oferta smart home Xiaomi de pe webshop-ul Orange găsiți și priza inteligentă Xiaomi Zigbee. Noi am introdus-o într-un scenariu de utilizare despre care Cristi va vorbi într-un videoclip detaliat și în acest articol. Însă, în continuare vreau să vă spus despre câteva situații pe care le-am întâmpinat de-a lungul timpului și în care o priză inteligentă s-a dovedit salvatoarea zilei.

  Priza inteligentă Xiaomi Zigbee o folosim în set-up cu Xiaomi Smart Sensor Set. Aceasta are rolul de a ne permite să dăm restart de la distanță hub-ului, fără de care niciun senzor din kit nu ar putea să funcționeze.

  Însă, o astfel de priză este ideală pentru mult mai multe situații

  Spre exemplu, o poți folosi în baie la priza principală de la care încarci periuțele de dinți sau la care conectezi uscătorul de păr și mașina de spălat. De asemenea, o poți folosi la priza în care ții conectat senzorul de gaze. Iar pentru că am adus vorba despre senzorul de gaze, al nostru a prezentat multă vreme erori. Astfel că, luni la rând, ne trezeam diminețile cu alarmă de gaze, deși nu aveam scurgeri de gaze.

  Am schimbat senzorul de gaze, dar am instalat și o priză inteligentă în care l-am conectat. Asta pentru că, la un moment dat eram plecați de acasă, a pornit senzorul de gaze, iar vecinii au fost atât de deranjați de alarmă încât ne-au propus chiar să spargă ușa să îl oprească. Nu de alta, dar panoul de energie electrică este în locuință și nu ar fi putut să oprească lumina.

  Foarte utilă s-a dovedit priza inteligentă și de sărbători pentru bradul de Crăciun. Uneori, uiți instalația în priză și pleci, astfel că poți să o oprești de la distanță oriunde te-ai afla.

  Cum controlezi priza inteligentă Xiaomi Zigbee de la distanță

  Introduci dispozitivul în lista de senzori inteligenți din aplicația Mi Home. Apoi, pur și simplu o pornești și o oprești din aplicație, după caz. Asta e tot!

  La Orange găsești cea mai variată gamă de telefoane și device-uri. Fără să părăsești confortul propriului cămin, fără să faci drumuri neesențiale în magazin, intră pe webshop Orange să vezi ce telefoane și alte produse pentru o viață activă, pentru educație, divertisment și smart home găsești în oferta operatorului.

  Poți, de asemenea, să consulți oferta LOVE de la Orange și să afli mai multe informații despre ofertele speciale #îmiplace. Indiferent de pasiunile pe care le ai, de cum lucrezi, înveți sau te distrezi, la Orange găsești oferte care să răspundă tuturor nevoilor tale, acestea fiind adunate în campania #îmiplace.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.