More

  OnePlus anunță un parteneriat cu Hasselblad

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OnePlus anunță un parteneriat cu Hasselblad. OnePlus investește 150 milioane de dolari în dezvoltarea camerelor foto în următorii 3 ani.

  OnePlus anunță un parteneriat cu Hasselblad

  OnePlus a anunțat debutul unui parteneriat de trei ani cu producătorul de camere foto Hasselblad. Sccopul este de a dezvolta noua generație de camere pentru dispozitivele flagship ale OnePlus. Cele două companii au început deja cooperarea pentru noile sisteme de camere Hasselblad Camera for Mobile. Acestea vor fi disponibile pentru noua serie OnePlus 9, care se va lansa la nivel global pe 23 martie.

  OnePlus și-a anunțat planul de a investi peste 150 milioane de dolari în următorii trei ani pentru a dezvolta capacitățile foto pentru mobile.

  “OnePlus a prioritizat întotdeauna experiența de utilizare premium. Începând cu 2021, ne asumăm un efort susținut de a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri cu camera smartphone-ului, folosind expertiza partenerului nostru legendar Hasselblad”, a declarat Pete Lau, fondator și CEO al OnePlus. “Cu hardware-ul de top și capabilitățile foto ale OnePlus și cu cunoștințele Hasselblad în estetica fotografiei, sunt încrezător că seria OnePlus 9 va reprezenta un salt important înainte în obținerea unei camere premium, flagship.”

  ”Hasselblad crede în puterea imaginilor și misiunea noastră este să continuăm să depășim limitele tehnologiei imagistice. Astfel, Hasselblad este hotărât să colaboreze cu OnePlus, o companie inovatoare cu care împărtășește aceeași viziune și pasiune pentru tehnologie. Prin parteneriatul cu OnePlus, sperăm să punem designul iconic al Hasselblad și calitatea excelentă a imaginii în mâinile mai multor oameni și să împărtășim pasiunea noastră pentru o fotografie incredibilă”, a declarat Jon Diele, vicepreședinte al Hasselblad.

  OnePlus și Hasselblad vor lucra împreună pentru a aduce sisteme de camere îmbunătățite pe următoarele modele de smartphone-uri OnePlus. Inclusiv pentru seria OnePlus 9.

  Parteneriatul se va derula în următorii trei ani

  Parteneriatul include îmbunătățiri software precum reglarea culorilor și calibrarea senzorului.

  Cea mai dificilă provocare a acestei colaborări constă în calibrarea avansată a culorilor. Nouă soluție de culoare, Calibrarea naturală a culorilor (Natural Color Calibration) își propune să aducă culori cu aspect natural. De asemenea, acesta va fi noul standard OnePlus pentru calibrarea culorilor în următoarele camere de smartphone.

  Modul Hasselblad Pro a fost regândit cu o nouă interfață bazată pe software-ul de procesare a imaginilor Hasselblad. Permite control pentru ajustarea fotografiilor, cu posibilitatea de a regla ISO, focalizarea, timpii de expunere, balansul de alb. În plus, utilizatorii pot folosi formatul RAW de 12 biți pentru o culoare și mai bogată și o gamă dinamică mai mare.

  OnePlus lansează o strategie de trei ani pentru a-și consolida capabilitățile camerei. Această investiție se va îndrepta către o serie de domenii. Astfel, investiția include dezvoltarea în continuare a patru laboratoare majore de cercetare și dezvoltare din întreaga lume. Două laboratoare de imagistică inovatoare vor avea sediul în Statele Unite și Japonia.

  ”Aceasta este cea mai notabilă zi pentru camerele OnePlus și pentru utilizatorii OnePlus din întreaga lume. Cu angajamentul nostru pe termen lung de a investi în cercetare și dezvoltare mai avansată și tehnologii de imagistică de ultimă generație, ne bucurăm să ne impunem ca un nou lider în fotografia de mobil”, a declarat Kinder Liu, COO și șeful diviziei de cercetare-dezvoltare în cadrul OnePlus.

  Noua serie OnePlus va oferi cel mai nou sistem de camere OnePlus de până acum, Hasselblad Camera for Mobile.

  Seria OnePlus 9 va utiliza un senzor Sony IMX789 personalizat. Hasselblad Camera for Mobile va oferi, de asemenea, înregistrare video HDR îmbunătățită, precum și suport pentru captarea videoclipurilor 4K 120FPS și 8K 30FPS.

  Evenimentul global de lansare a seriei OnePlus 9 va fi transmis în direct online pe 23 martie, la ora 16:00 la adresa http://onepl.us/romania.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.