More

  Samsung lansează noul panou pentru purificarea aerului

  Samsung lansează noul panou pentru purificarea aerului cu Filtru PM1.0. Panoul este destinat spațiilor comerciale și clădirilor de birouri.

  Samsung lansează noul panou pentru purificarea aerului

  Noul panou conține filtre de aer plisate, montate pe un sistem de aer condiționat Samsung pentru a filtra poluanții din fluxul de aer. Acesta poate filtra particule de până la 0,3 μm / microni. De asemenea, poate steriliza anumite tipuri de bacterii cu ajutorul unui încărcător electrostatic. Astfel, asigurând un aer mai curat atunci când este folosit în clădiri de birouri și spații de retail.

  În ultimii ani, am observat o creștere a cererii pentru un confort climatic sporit în interior și o preocupare tot mai mare legată de nivelurile de poluare și alergeni în spațiile comerciale și la locul de muncă. O dată cu lansarea noului panou pentru purificarea aerului cu Filtru PM1.0 integrat, răspundem acestor preocupări.

  Panoul joacă un rol important în menținerea calității înalte a aerului interior filtrând praful dăunător din PM [Particule în suspensie] prin circularea aerului, îmbunătățind în același timp sistemul de climatizare și funcționarea eficientă și igienică. Sunt mândră că ne dezvoltăm linia de produse cu accesorii inovatoare precum panoul pentru purificarea aerului, continuând să satisfacem nevoia de produse care asigură aer curat tot anul atât pe piața rezidențială cât și pe cea comercială”, declară Roxana Răducanu, Head of Sales SEACE România și Bulgaria.

  Panoul pentru purificarea aerului este dotat cu trei filtre diferite

  Pre-Filtrul captează particulele mari de praf, iar Filtrul de Deodorizare reduce anumite mirosuri neplăcute. Pe când Filtrul PM1.0 are un încărcător electrostatic. Astfel, captează și sterilizează praful ultra fin până la 0,3 μm / microni.

  Filtrul încarcă și colectează praf și anumite tipuri de bacterii. Generează ioni negativi, încărcând negativ particulele de praf și bacteriile testate. Acestea se lipesc puternic de electrodul împământat, datorită forței electrostatice a colectorului. Filtrul PM1.0 este lavabil și reutilizabil.

  Nivelurile de calitate a aerului interior pot fi ușor observate și monitorizate cu ajutorul funcției de afișare a Indicatorului de nivel de puritate a aerului. Senzorul de purificare a aerului încorporat în panou măsoară continuu calitatea aerului din interior. Acesta afișează o culoare în funcție de variația de concentrare PM măsurată.

  Panoul este disponibil pentru Caseta cu 1 direcție WindFreeTM, Caseta cu 4 direcții WindFreeTM și Caseta 360, începând cu luna martie 2021. Disponibilitatea poate varia în funcție de model și piață.

  Samsung lansează și panoul cu auto-elevare

  Samsung anunță și lansarea panoului cu auto-elevare pentru Caseta cu 4 direcții WindFree™ și Caseta 360. Panoul cu auto-elevare oferă acces la filtrul de praf instalat pe unitatea de aer condiționat, coborând automat panoul la nivelul solului. Panoul va fi disponibil din martie 2021.

  În medie, cetățenii europeni își petrec 90% din timp înăuntru, iar studiile arată că aerul interior poate fi de 2 până la 5 ori mai poluat decât aerul exterior. Importanța calității aerului interior apare în raportul Samsung „Calitate sporită a aerului interior în clădirile de birouri” lansat azi. Raportul poate fi descărcat de pe pagina de LinkedIn Samsung Electronics Romania.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here