More

  Samsung găzduiește încă un eveniment Unpacked

  Samsung găzduiește încă un eveniment Unpacked. Evenimentul pare a fi legat de noile telefoane din seria Galaxy A.

  Samsung găzduiește încă un eveniment Unpacked

  Samsung tocmai a anunțat un eveniment Unpacked care va avea loc pe 17 martie 2021. Este al doilea eveniment Unpacked din acest an. Invitația numește evenimentul „Galaxy Awesome Unpacked”. Printre zvonurile recente legate de seria A, se poate presupune că acest eveniment va fi debutul dispozitivelor Galaxy A52 și A72.

  Un întreg eveniment dedicat dezvăluirii dispozitivelor midrange este puțin neobișnuit. Însă, informațiile de până acum au arătat că Samsung ia aceste telefoane foarte în serios. Astfel, A52 5G pare să primească actualizări lunare de securitate.

  Samsung a avut tendința de a rezerva actualizările pentru telefoanele de ultimă generație. Deși nu este pentru prima dată când un dispozitiv din gama midrange A este programat pentru actualizări lunare. Galaxy A51 și A51 5G de anul trecut sunt în programul de actualizare trimestrială.

  De asemenea, zvonurile legate de specificații au indicat că ne putem aștepta la ecrane cu o rată de reîmprospătare ridicată. A52 și A72 vor fi disponibile în versiunile LTE și 5G. Se presupune că telefoanele LTE vor avea afișaje de 90Hz, în timp ce versiunile 5G obțin panouri de 120Hz.

  Evenimentul poate fi urmărit pe canalul YouTube Samsung pe 17 martie la 10 AM ET / 7AM PT.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here