More

  Samsung ocupă primul loc la numărul de brevete 5G

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung ocupă primul loc la numărul de brevete 5G esențiale (Standard Essential Patent – SEP). Asta arată un studiu, realizat de IPlytics, o firmă de cercetare de piață din Berlin.

  Samsung ocupă primul loc la numărul de brevete 5G

  Rezultatele au fost publicate într-un raport recent al IPlytics: „Cine conduce în cursa brevetelor 5G? O analiză a domeniului brevetelor esențiale 5G (SEPs) declarate și contribuțiile standardelor sale.”

  De asemenea, Samsung a ocupat locul doi în alte două categorii importante. Prima categorie este cea a numărului de familii de brevete 5G acordate și active. Cea de-a doua categorie este cea a numărului de familii de brevete acordate și active cu cel puțin unul acordat de EPO (European Patent Office) sau USPTO (United States Patent and Trademark Office).

  Anul trecut, Samsung a fost lider în zona brevetelor 5G acordate ca urmare a activităților de cercetare și dezvoltare a standardelor și tehnologiilor 5G.

  Samsung a livrat cu succes soluții end-to-end 5G, precum chipset-uri, radiouri și componente esențiale de rețea. Samsung contribuie la dezvoltarea industriei de rețele 5G cu un portofoliul ce cuprinde produse de la rețele RAN și Core complet virtualizate, la soluții de rețele private și tool-uri de automatizare ce se bazează pe AI. Compania oferă în prezent conectivitate 5G pentru sute de milioane de utilizatori din întreaga lume.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.