More

  Utilizatorii Tinder vor putea verifica antecedentele

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizatorii Tinder vor putea verifica antecedentele. Opțiunea va fi disponibilă mai întâi în aplicația Tinder. Însă, probabil va apărea și în alte aplicații Match Group.

  Utilizatorii Tinder vor putea verifica antecedentele

  Proprietarul aplicațiilor de întâlniri Tinder și Match a anunțat un nou parteneriat pentru siguranța utilizatorilor. Match Group, care deține Tinder, Match, OK Cupid, Hinge și alte câteva servicii, a investit în Garbo. Aceasta este o platformă non-profit, fondată de femei, pentru verificarea antecedentelor. Ca parte a tranzacției, platforma Garbo va fi disponibilă pentru persoanele care utilizează aplicațiile Match Group, începând cu Tinder.

  Garbo a fost fondat de Kathryn Kosmides. Ea a dorit să faciliteze găsirea informațiilor legate de persoanele cu care s-ar putea să te întâlnești offline. Platforma Garbo adună numeroase surse pentru a oferi detalii despre o persoană, inclusiv „arestări, condamnări, ordine de restricție, hărțuire și alte infracțiuni violente”. Site-ul organizației spune că nu este nevoie de mai mult de un prenume și un număr de telefon pentru a afla informațiile.

  Cum va funcționa această integrare rămâne de văzut. Se pare, de asemenea, că aceste informații vor fi disponibile în alte aplicații Match Group, la un moment dat. Nu este exclus ca platforma Garbo să aibă un parteneriat similar cu Uber sau Lyft, având în vedere natura platformei. Însă, pentru moment, va fi integrată cu Tinder.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.