More

  Galaxy Buds Pro potrivite pentru cei cu deficiențe de auz

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Galaxy Buds Pro potrivite pentru cei cu deficiențe de auzz. O cercetare a fost realizată în parteneriat cu Samsung Medical Center.

  Galaxy Buds Pro potrivite pentru cei cu deficiențe de auz

  Samsung a dezvăluit concluziile unui nou studiu publicat în Clinical and Experimental Otorhinolaryngology. Aceasta este o publicație științifică dedicată cercetării urechii, nasului și gâtului (ORL). Studiul a indicat faptul că funcția de sunet ambientală a Galaxy Buds Pro este eficientă în a-i ajuta pe cei cu pierderea auzului ușoară sau chiar moderată.

  Cercetarea a fost realizată în parteneriat cu Samsung Medical Center. Samsung colaborează cu Samsung Medical Center de peste 10 ani. Compania concentrându-se pe impactul pe care îl pot avea dispozitivele mobile asupra auzului. De asemenea, cercetează noi modalități de optimizare a experiențelor sonore pentru utilizatori. Această ultimă cercetare marchează un pas important în angajamentul continuu al Samsung de a aduce inovații.

  Studiul a evaluat eficacitatea unui aparat auditiv, a unui produs personal de amplificare a sunetului și a Galaxy Buds Pro. Studiul este primul care demonstrează potențialul beneficiul căștilor wireless pentru persoanele cu deficiențe de auz ușoare sau moderate. Astfel, are potențialul de a îmbunătăți viața a 1,5 miliarde de oameni la nivel global.

  Odată cu îmbătrânirea rapidă a populației, se așteaptă ca până în 2050, una din zece persoane să sufere de pierderea auzului. Dar, în timp ce aparatele auditive sunt utile pentru gestionarea deficiențelor auditive, utlizarea lor rămâne relativ scăzută, în principal datorită prețului ridicat. Rezultatele inițiale ale studiului sunt foarte promițătoare și încurajează oamenii să descopere dispozitive alternative, cum ar fi Galaxy Buds Pro, care pot fi de ajutor în viața de zi cu zi”, declară Joon Moon, profesor asociat în cadrul departamentului de ORL, Samsung Medical Center.

  Galaxy Buds Pro, aparatul auditiv și produsul personal de amplificare a sunetului au trecut prin trei teste cheie. Acestea au fost evaluarea electroacustică, evaluarea amplificării sunetului și o evaluare a performanței clinice.

  Evaluarea Electroacustică

  Caracteristicile electroacustice ale fiecărui dispozitiv au fost evaluate pentru a vedea dacă îndeplinesc criteriile cheie de performanță pentru aparatele auditive. Rezultatele au arătat că Galaxy Buds Pro a îndeplinit fiecare dintre aceste patru criterii. Astfel, indicând că acestea prezintă performanțe comparabile cu aparatele auditive.

  Evaluarea Amplificării Sunetului

  Apoi a fost efectuată o evaluare a amplificării sunetului pentru a examina dacă dispozitivele amplifică în mod adecvat sunetul. Fiecare dispozitiv a fost testat la șapte frecvențe diferite și toate au arătat un nivel adecvat de amplificare.

  Evaluare a Performanței Clinice

  În cele din urmă, o evaluare a performanței clinice a investigat modificările nivelurilor auditive ale indivizilor, cu sau fără dispozitive, și capacitatea lor de a recunoaște cuvinte și propoziții. Participanții suferă de pierderea auzului ușoară până la moderată, cu o vârstă medie de 63 de ani. Semnificația statistică a fost observată la 1.000Hz, 2.000Hz și 6.000Hz, ceea ce înseamnă că Galaxy Buds Pro a amplificat suficient sunetul la cele trei frecvențe ale tonurilor de vorbire. În total, peste 57% dintre participanți au raportat că Galaxy Buds Pro i-a putut ajutat să comunice într-un mediu liniștit.

  Galaxy Buds Pro potrivite pentru cei cu deficiențe de auz

  De asemenea, s-a descoperit că, atunci când purtau Galaxy Buds Pro, indivizii au reușit să înțeleagă mai bine cuvintele rostite – rezultatele au arătat o îmbunătățire semnificativă a performanței pentru cele trei dispozitive comparativ cu cea din starea fără ajutor (vezi graficul de mai jos).

  Acest lucru sugerează că, împreună cu aparatele auditive și produsele personale de amplificare a sunetului, Galaxy Buds Pro ar putea oferi beneficii relevante persoanelor care suferă de pierderea auzului și, în special, celor cu pierderi ușoare și moderate a auzului.

  Pe măsură ce dezvoltăm noi produse și servicii, suntem conștienți de modul în care tehnologia noastră poate ajuta oamenii să sfideze barierele și să facă mult mai mult decât ceea ce cred că pot face. Aceste descoperiri reflectă angajamentul nostru continuu de a crea inovații care să permită tuturor să se bucure de experiențele de zi cu zi și intenționăm să extindem testul la mai mulți participanți în lunile următoare”, a declarat Han-gil Moon, Master și Head of Advanced Audio Lab, Mobile Communications Business, în cadrul Samsung Electronics.

  Galaxy Buds Pro dispune de sunet ambiental, care poate amplifica sunetele din apropiere cu până la 20 decibeli. De asemenea, vine cu patru nivele din care utilizatorii pot regla și personaliza modul în care experimentează sunetul în funcție de nevoile lor.

  Pentru a citi întreg studiul, accesați https://www.e-ceo.org/journal/view.php?number=783.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.