More

  Gioteck ajunge în România şi anunță căștile de gaming HC-2

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Gioteck ajunge în România şi anunță căștile de gaming HC-2. Căștile beneficiază de o compatibilitate versatilă atât pe PC/MAC cât si pe console.

  Gioteck ajunge în România şi anunță căștile de gaming HC-2

  Gioteck a intrat de luna aceasta pe piaţă din România şi îşi face debutul anunțând disponibilitatea căștilor HC-2 pe piața locală. Căștile beneficiază de o compatibilitate versatilă, putând fi folosite atât pe PC/MAC cât si pe console. Gioteck este o companie înfiinţată în anul 2008, al căror produse sunt gândite şi concepute în Marea Britanie.

  Modelul Gioteck HC-2 vine echipat cu un design modern, ce oferă un grad ridicat de confort, chiar şi în sesiunile lungi de gaming. Banda de susținere este una metalică și reglabilă pe mai multe trepte. Aceasta vine acoperită de un material moale. Cupele sunt realizate şi ele tot dintr-un material moale.

  Microfonul din dotare este unul detașabil. Cablul ataşat căştilor este unul lung de 1.5 metri, de tip panglică. Pe acesta este inclusă şi o  telecomanda cu potențiometru de volum și comutator on/off pentru microfon, precum şi o mufă jack de 3.5mm.

  Căștile Gioteck HC-2 pot fi achiziționate la prețul de 159 RON și sunt disponibile în România în varianta neagră sau camo.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.