More

  Samsung lansează noua gamă de monitoare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung lansează noua gamă de monitoare. Compania anunță noua gamă completă de monitoare Samsung High-Resolution 2021.

  Samsung lansează noua gamă de monitoare

  Proiectate pentru a satisface atât nevoile companiilor, cât și pe cele ale consumatorilor casnici cele 12 monitoare Samsung High-Resolution sunt grupate în trei serii – S8, S7 și S6. Toate modelele dispun de ecrane ce afișează peste 1 miliard de culori, îmbunătățite cu tehnologia HDR 10. Display-urile au fost concepute pentru medii profesionale de lucru și prezintă o claritate a culorilor cu un unghi larg de vizualizare de 178 de grade.

  „Pe măsură ce nevoia de monitoare cu rezoluție mai mare este în plină creștere, Samsung va continua să conducă această piață prin dezvăluirea de noi produse care să răspundă cerințelor utilizatorilor noștri. Noua gamă Samsung High-Resolution 2021 oferă o calitate uimitoare a imaginii, dar și performanțe îmbunătățite, asigurând totodată confortul utilizatorilor printr-un design minimalist și ecologic”, a spus Hyesung Ha, Senior Vice President of Visual Display Business at Samsung Electronics.

  Toate monitoarele au primit certificarea Intelligent Eye Care din partea TUV Rheinland. Tehnologia de îngrijire a ochilor, care stă în spatele funcției Adaptive Picture, optimizează calitatea imaginii în funcție de orice mediu de vizualizare. Acest lucru reduce oboseala ochilor chiar și după o utilizare prelungită. De asemenea, monitoarele au un mod special, numit eye-saver, pentru a reduce emisiile de lumină albastră care pot provoca oboseala ochilor și Flicker Free.

  Gama a fost, de asemenea, recunoscută pentru eficiența sa energetică datorită tehnologiei Eco Saving Plus. Astfel, a obținut certificări din partea Swedish Confederation Of Professional Employees (TCO), din partea Electronic Product Environmental Assessment Tool (EPEAT) și Energy Star. Tehnologia Eco Saving Plus reduce până la 10% din consumul de energie.

  S8 este modelul reprezentativ al gamei de monitoare

  S8 este dotat cu caracteristici cheie atât pentru companii, cât și pentru profesioniștii creativi. Acest model oferă o rezoluție Ultra-High Definition (UHD). S8 este disponibil în opțiuni de 27 și 32 inci. Pe lângă suportul UHD și redarea naturala a peste 1 miliard de culori, S8 acoperă și 99% din spațiul de culoare sRGB.

  S8 este capabil să transmită rapid date de 10 Gbps prin portul său de tip USB-C si oferă încărcare de până la 90W. S8 dispune, de asemenea, de o varietate de caracteristici de conectivitate, precum USB 3.0 și un hub USB. La nivel de montare, seria este compatibilă cu Video Electronics Standards Association (VESA) și Suportul reglabil pe înălțime (HAS). Astfel, oferă o varietate de puncte de control al înclinației, rotirii și pivotării.

  Modelel S7 și S6

  La fel ca S8, seria S7 oferă o rezoluție UHD în dimensiuni de 27 și 32 de inci. De asemenea, oferă suport ultra-subțire, panou cu unghi de vizualizare larg de 178 grade și o gamă de culori vibrantă.

  Seria S6 este disponibilă la diagonalele de 34, 32, 27 și 24 de inci. Monitoarele S60UA acceptă tehnologia Daisy Chain și permite conexiunea prin cablu LAN (compatibilitate RJ45). Funcționalitatea Wake On Lan (WOL) încorporată permite alimentarea computerului conectat prin comandă de la distanță de la un alt dispozitiv.

  Monitorul S65UA de 34 inci cu rezoluție Ultra-Wide Quad High-Definition (UWQHD) oferă o curbură de 1000R. Seria S6 este, de asemenea, susținută de funcții de pivotare, înclinare și rotație personalizabile.

  Gama de monitoare Samsung High-Resolution este disponibilă într-o varietate de modele, dimensiuni și specificații. Mai multe specificații sunt disponibile aici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.