More

  Google nu participă la Mobile World Congress 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google nu participă la Mobile World Congress 2021. Gigantul de tehnologie nu va avea zonă de expoziție la MWC.  

  Anul trecut, Mobile World Congress a sperat până în ultima clipă că va găzdui un eveniment fizic în timpul pandemiei COVID-19. Din păcate, participanții majori au continuat să se retragă. Același lucru pare să se întâmple și la evenimentul din acest an.

  Google tocmai a anunțat că nu va avea expunere la MWC anul acesta. Este cel mai mare nume de până acum care anunță retragerea fizică din eveniment. Alți participanți importanți au anunțat același lucru. Printre aceștia se numără Nokia și Ericsson, dar și Sony și Oracle.

  Google nu participă la Mobile World Congress 2021 – Declarația companiei

  “În urma actualelor restricții și protocoale de călătorie COVID-19, Google a luat decizia de a nu expune la Mobile World Congress anul acesta. Vom continua să colaborăm îndeaproape cu GSMA și să ne sprijinim partenerii prin oportunități virtuale. Așteptăm cu nerăbdare activitățile din acest an și vă vedem la Barcelona în 2022.”

  În februarie, GSMA (care organizează Mobile World Congress) a insistat asupra faptului că va continua cu potențialul eveniment din luna iunie. Astfel,  necesitând doar o serie de măsuri de precauție standard, purtarea măștii și un test negativ COVID-19 în termen de 72 de ore de la sosire . Însă, niciuna dintre acestea nu par a fi considerată suficientă pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Organizația nu intenționa să solicite vaccinări în acel moment. Acum că situația vaccinului se îmbunătățește rămâne de văzut dacă organizatorii se vor răzgândi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.