More

  Facebook adaugă Feed Filter în secțiunea News

  Facebook adaugă Feed Filter în secțiunea News. Noul meniu va permite dezactivarea postările clasificate algoritmic în feed.

  Facebook adaugă Feed Filter în secțiunea News

  De ani de zile, Facebook a insistat asupra faptului că algoritmii săi sunt cel mai bine poziționați pentru a oferi utilizatorilor conținut în News. Cu alte cuvinte sistemele de învățare automată știau ce vrea utilizatorul mai bine decât utilizatorul. Abia recent, gigantul rețelelor de socializare a adoptat o abordare complet diferită.

  După ce a permis utilizatorilor să acorde prioritate postărilor de la prieteni și pagini selectate, acum introduce un nou meniu care oferă acces rapid la setarea „Cele mai recente”. Feed Filter permite dezactivarea fluxul de știri clasat algoritmic. În acest fel, se vor afișa postări de la prieteni, pagini și grupuri în ordinea în care au fost postate. Noul meniu găzduiește, de asemenea, controale suplimentare pentru fluxul de știri.

  Actualizarea este disponibilă în prezent utilizatorilor Android atunci când rulează în sus în feed și este programată pentru aplicația iPhone în următoarele săptămâni. Urmează controale suplimentare, inclusiv o opțiune de amânare care permite ascunderea temporară a unor postări. Facebook a adăugat, de asemenea, capacitatea de a dezactiva reclamele politice, care au cauzat furori în răspândirea dezinformării și confuziei.

  În conformitate cu cea mai recentă strategie, Facebook lansează un instrument separat care permite utilizatoruluin să aleagă cine poate comenta. Facebook își extinde și funcția de context pentru postările din fluxul de știri. „De ce văd asta?” va arăta acum și mai multe informații atunci când se atinge conținutul recomandat, care este adaptat la istoricul de navigare, interacțiuni și locație.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here