More

  Space Jam se întoarce după un sfert de secol

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Space Jam se întoarce după un sfert de secol. Trailerul Space Jam: A New Legacy aduce un omagiu genului sci-fi. Filmul are premiera pe 16 iulie pe HBO Max.

  Space Jam se întoarce după un sfert de secol

  Warner Bros. și-a propus să lanseze toate filmele sale din 2021 pe HBO Max, iar următorul film important al serviciului este Space Jam: A New Legacy. Studioul a lansat primul trailer și este mai mult o odă sci-fi. Filmul îl aduce pe LeBron James într-un „iad Matrix”, unde trebuie să joace baschet împotriva unui Goon Squad pentru a-și salva fiul. Asta implică înrolarea lui Bugs Bunny și a prietenilor pentru echipa sa. Însă, referințele merg mai departe de atât.

  James poate conta pe ajutorul robotului omonim lui The Iron Giant, pentru început. De asemenea, filmul arată progresul tehnologic din cei 25 de ani de la lansarea originalului Space Jam cu Michael Jordan. Tune Squad se transformă din desene animate în personaje animate CG, jucătorii obțin puncte asemănătoare unui joc video, iar afișajul de deasupra terenului arată chiar și un număr de urmăritori ai rețelelor sociale.

  A New Legacy are premiera atât pe HBO Max, cât și în cinematografe pe 16 iulie. Este, de asemenea, un test al strategiei Warner. Dacă noul Space Jam se dovedește a fi un succes pe HBO Max, ar putea crește profilul serviciului, dar și să aducă mai multe filme de renume pe Max.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.