More

  Yahoo Answers va fi închis oficial pe 4 mai

  Yahoo Answers va fi închis oficial pe 4 mai. Începând cu 20 aprilie, platforma nu va mai accepta noi întrebări.

  Yahoo Answers va fi închis oficial pe 4 mai

  Yahoo Answers a fost una dintre cele mai longevive și mai populare platforme de Q&A web din istoria internetului. Platforma, însă se va închide pe 4 mai. Yahoo Answers va începe să redirecționeze utilizatorii către pagina de pornire Yahoo. De asemenea, toate arhivele platformei vor înceta să existe. Platforma funcționează încă din 2005.

  Yahoo a anunțat schimbarea în partea de sus a paginii de pornire Yahoo Answers. Mesajul se leagă de un FAQ, care detaliază cronologia închiderii. Începând cu 20 aprilie, platforma nu va mai accepta noi întrebări, arată FAQ.

  De asemenea, utilizatorii vor avea la dispoziție până pe 30 iunie pentru a solicita datele lor. Acestea includ „tot conținutul generat de utilizatori”. Însă, „nu vei putea descărca conținutul, întrebările sau răspunsurile altor utilizatori”.

  O notă trimisă membrilor activi Yahoo Answers oferă mai multe detalii. Nota arată că Yahoo „a decis să redirecționeze resursele”.

  Iată nota Yahoo trimisă membrilor activi

  Dragă comunitate Yahoo Answers,

  Am lansat Yahoo Answers în urmă cu șaisprezece ani pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să se conecteze și să împărtășească informații. Alături de tine și de milioane de alți utilizatori, am construit cel mai bun loc de pe web pentru a pune și răspunde la întrebări pe o varietate de subiecte, creând o comunitate de schimb de cunoștințe la nivel global. Deși nu am fi putut fi mai mândri de ceea ce am realizat împreună, ne adresăm astăzi pentru a vă informa că am decis să închidem Yahoo Answers pe 4 mai 2021.

  Deși Yahoo Answers a fost o parte esențială a produselor și serviciilor Yahoo, a devenit mai puțin popular de-a lungul anilor, pe măsură ce nevoile membrilor noștri s-au schimbat. În acest scop, am decis să ne redirecționăm resursele de la Yahoo Answers pentru a ne concentra pe produsele care servesc mai bine membrii noștri și să îndeplinească promisiunea Yahoo de a furniza conținut premium de încredere.

  Începând cu 20 aprilie nu vei mai putea posta întrebări sau răspunsuri noi. Cu toate acestea, poți vedea în continuare orice întrebări și răspunsuri postate până pe 4 mai. Pe 4 mai, site-ul se va închide. Dacă dorești să descarci o copie a întrebărilor și răspunsurilor pe care le-ai postat, poți face acest lucru conectându-te la Tabloul de confidențialitate și solicitând o descărcare.

  Vei putea face acest lucru până la 30 iunie 2021. După care datele Yahoo Answers vor fi șterse în siguranță și nu vor mai fi disponibile. Închiderea Yahoo Answers nu va afecta contul Yahoo sau alte servicii Yahoo. Pentru informații suplimentare și instrucțiuni despre cum să descari datele, te rugăm să vizitezi FAQ sau să inserați această adresă URL în browserul tău: https://help.yahoo.com/kb/SLN35642.html

  Îți mulțumim că ai contribuit la Yahoo Answers – suntem mândri și onorați că te-am ajutat să te conectezi și să înveți din comunitatea Yahoo în ultimii șaisprezece ani. Dacă dorești să oferi feedback, nu ezita să contacteză echipa noastră la yahoo_answers_sunset@verizonmedia.com.

  Cu stimă, echipa Yahoo Answers

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here