More

  Tarife/prețuri publicare pe NOOBZ

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tarife/prețuri publicare pe NOOBZ. Perioada 2020 – 2021 a fost dificilă pentru fiecare dintre noi și ne-a făcut să luăm decizii pe care până acum ceva vreme nu le luam în calcul sub nicio formă. Întrucât proiectul independent de tehnologie NoobZ necesită resurse foarte mari, atât umane, cât și de timp sau financiare, începând cu 12 aprilie 2021 am decis să introducem o serie de tarife de publicare pentru:
  – comunicate de presă,
  – advertoriale,
  – testări/review-uri de produs,
  – tutoriale,
  – interviuri,
  – bannere,
  – postări social media.

  Pentru mai multe detalii îmi puteți scrie pe madalina@noobz.ro

  Deși lansat în 2013, proiectul Noobz nu a fost niciodată 100% sustenabil

  De cele mai multe ori am venit cu resurse din alte proiecte pe care împreună cu Cristian le-am derulat prin pregătirea profesională pe care o avem, totul din pasiune pentru tehnologie și din dorința de a oferi românilor o sursă de informare despre tehnologie de bază și de încredere, transparentă și fără interese ascunse.

  Ultimele luni au fost cu urcușuri și coborâșuri inclusiv pentru noi și ne-au făcut să ne ridicăm semne de întrebare, dacă mai putem duce această pasiune în spate sau e cazul să punem batista pe țambal și să renunțăm la ea.

  Pentru că știu că se vor naște discuții în breaslă (așa e când ieși din tipar și intrigi), printre bloggeri, vloggeri, jurnaliști, specialiști de agenție sau de la branduri, o să fiu proactivă și o să las această postare care să includă și tarifele pe care le practicăm și pentru care muncim uneori și 16 ore din 24, 2 oameni în loc de o echipă de 4 sau 6 persoane.

  Nu de alta, dar am văzut eu că la unii influenceri care dau bine în rapoartele de campanii, tarifele de mai jos nu sunt nici pentru un aperitiv la restaurant.

  Tarife/prețuri publicare pe NOOBZ

  ❌Publicarea standard comunicat de presă – 100 euro
  ❌Publicare pachet de 5 comunicate – 400 euro (80 euro/comunicat)
  ❌Publicare pachet de 10 de comunicate – 600 euro (60 euro/comunicat)
  ❌Review text + foto pe www.noobz.ro – 350 euro
  ❌Review video pe YouTube Noobz:
  – produse de dimensiuni mici și mijlocii: 600 euro
  – produse de dimensiuni mari: 800 euro
  ❌Combo review site + review video YT + postări social media: 1000 euro
  ❌Publicarea de advertoriale semnalate cu (P) – 240 euro
  ❌Postare Facebook – 50 euro
  ❌Postare Instagram – 50 euro
  ❌Banner all-site/lună: 150 euro

  Indiferent de forma de comunicare/colaborare aleasă, se întocmește un contract de prestări servicii, iar pentru sumele încasate firma noastră plătește impozit. Lucrăm exclusiv pe bază de contract. Pentru mai multe detalii îmi puteți scrie pe madalina@noobz.ro

  Cu această ocazie, poate unii (repet, unii!) specialiști de agenție își fac niște calcule din 2013 până în prezent, să știe câtă vizibilitate au obținut gratuit pe Noobz și de ce ar trebui să aibă ceva mai mult respect pentru munca noastră.
  – Timpul înseamnă bani!
  – Cunoașterea înseamnă bani!
  – Orice resursă ne costă bani!

  Sunt sigură că la această concluzie ați ajuns mulți dintre voi când v-ați întins facturile de la o lună la alta.
  Prețurile pe care le practicăm la Noobz începând cu 12 aprilie 2021 sunt de bun simț și, spunem noi, ne vor permite să alocăm în continuare resursele necesare pentru conținutul ce va fi publicat pe www.noobz.ro și YouTube Noobz.

  Ce resurse se pot impune pentru publicarea unui amărât de comunicat pe site, avem cam așa:

  – un om dedicat primirii/editării și postării
  – hosting lunar
  – mentenanță
  – minimum 20 de minute pentru editare/publicare
  – un site pe care zilnic au fost postate subiecte din tehnologie actuale din 2013 până în prezent, fără să ținem cont de sărbători sau weekend-uri
  – un site indexat foarte bine în Google, care a cam speriat multe branduri de-a lungul timpului când la o căutare după cuvinte cheie subiectele negative apăreau pe prima poziție în căutări, pe site-ul Noobz.ro.
  – Cum de altfel, un site care a mulțumit multe branduri care au apărut după cuvinte cheie pe primul loc în căutări cu ocazia lansărilor, testărilor, evenimentelor, etc.

  Cu riscul de a fi judecați pentru că suntem, în continuare, atât de direcți și corecți, nu prea diplomați și uneori acizi, să ne auzim cu bine. Asta indiferent de proiectele pe care le vom derula în viitorul mediu spre îndepărtat. ?

  Pentru mai multe detalii îmi puteți scrie pe madalina@noobz.ro

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.