More

  Platformele de socializare Facebook și Instagram au picat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Platformele de socializare Facebook și Instagram au picat. Compania nu a comunicat lămuriri cu privire la cauză.

  Platformele de socializare Facebook și Instagram au picat

  Facebook și Instagram au fost jos joi după-amiază. Întreruperea pare să fi avut loc începând cu ora 17:30 ET. Câteva mii de persoane care au raportat întreruperi pe DownDetector. Este cea de-a doua întrerupere în mai puțin de o lună. Întrerupere din 19 martie a scos platformele offline timp de câteva ore.

  La acel moment au fost afectate platformele WhatsApp, Facebook Messenger, Facebook și Instagram. De asemenea, Margi Murphy de la The Telegraph a atras atenția că pe măsură ce problemele erau remediate este posibil ca unele mici nereguli să nu fi primit atenție în acel moment.

  Facebook a afișat ieri acest mesaj de eroare:

  Compania nu a oferit răspuns imediat cu privire la cauza întreruperii. Însă, se pare că în acest moment serviciul a fost complet restabilit. Întreruperea pare să fi afectat și alte platforme interne ale Facebook. Acestea au fost menționate mai întâi într-un tweet al dezvoltatorului Jane Wong. Chiar și tabloul de bord de întrerupere a Facebook pare să fi avut probleme.

  La scurt timp după ora 18:00 ET, Facebook și Instagram au fost funcționale pentru majoritatea utilizatorilor. Însă, pagina de stare a Facebook nu s-a schimbat niciodată pentru a reflecta întreruperea în timp ce se producea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.