More

  Microsoft se apropie de achiziția Nuance

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft se apropie de achiziția Nuance. Acordul ar putea oferi Microsoft avantaje în AI, tehnologie de sănătate și nu numai.

  Microsoft se apropie de achiziția Nuance

  Discord nu va fi singura țintă majoră de achiziție a Microsoft. Surse Bloomberg susțin că Microsoft este în „discuții avansate” pentru a achiziționa gigantul de tehnologie a vorbirii Nuance. Sursele vorbesc despre un acord în valoare de aproximativ 16 miliarde de dolari.

  Nu există garanții că achiziția ar putea fi încheiată. Însă negocierile au progresat suficient încât cei doi să poată anunța un acord în lucru.

  Sursele au oferit detalii referitoare la motivul pentru care Microsoft a dorit să achiziționeze Nuance. O achiziție ar putea oferi multiple avantaje. Nuance este bine cunoscut pentru recunoașterea vocală ghidată de AI. Astfel, Microsoft ar putea încorpora tehnologia atât produsele sale, cât și orice alte instrumente AI (inclusiv cele destinate serviciului pentru clienți).

  Potențialul acord ar putea alimenta și ambițiile Microsoft în domeniul sănătății. Compania a lucrat deja cu Nuance pentru Cloud for Healthcare și alte proiecte, inclusiv unul care ar transforma conversațiile medic-pacient în dosare medicale.

  Acest lucru nu ar reprezenta în mod necesar un pericol pentru unele dintre tehnologiile Nuance disponibile pentru public, precum software-ul de dictare vocală Dragon Anywhere. Totuși, nu va fi surprinzător dacă Microsoft regândește strategia pentru acel software, și eventual, îl adaugă în alte aplicații și servicii Microsoft.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.