More

  BRIDGERTON a fost o gură de aer proaspăt. Vin și sezoanele 2, 3 și 4

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Într-o perioadă presărată de nesiguranță, frustrări și episoade de atac de panică, BRIDGERTON a fost o gură de aer proaspăt. Am savurat într-o zi de dumincă toate cele 8 episoade din primul sezon. Astfel, am simțit că m-am decuplat de la cotidian.

  Nu sunt fan al binging-ului

  Însă, uneori creier tău are nevoie de o pauză. Tu ai nevoie câteva ore, chiar zile, în care să nu te mai gândești pur și simplu la nimic. Acele zile în care să te lași pur și simplu îmbrățisat de canapea, pradă tentațiilor alimentare și să nu te gândești la nimic. Și cum poți avea astfel de zile, dacă nu cu un serial bun.

  Bridgerton e un serial care transmite stări pe care cu toții le-am avut într-un anumit moment din viață. Cu siguranță te vei regăsi cel puțin într-un personaj. Cu siguranță vei retrăi unele sentimente sau se va activa starea de melancolie în tine.

  Mă bucură vestea că BRDGERTON continuă

  Vine curând al doilea sezon, iar Netflix comandă deja sezoanele 3 și 4. Bridgerton este un serial bazat pe romanele best-seller ale Juliei Quinn. Seria este setată în lumea atrăgătoare, opulentă și competitivă a înaltei societăți din perioada Regency în Londra.

  De la sălile de bal strălucitoare din Mayfair, la palatele aristocratice din Park Lane, seria dezvăluie o lume seducătoare, somptuoasă, plină de reguli complicate și lupte dramatice pentru putere. Este vorba despre acea lume în care nimeni nu este cu adevărat vreodată pe un teren stabil.

  În centrul spectacolului se află puternica familie Bridgerton. Alcătuită din opt frați uniți, acest grup amuzant, plin de îndrăzneală și inteligență, trebuie să navigheze piața matrimonială de top în căutarea romantismului, aventurii și iubirii.

  Netflix a reînnoit cel mai mare serial al său, Bridgerton, cu sezoanele 3 și 4

  Sezonul 2 este în producție și urmărește povestea din seria de romane – Lordul Anthony Bridgerton aflat în căutarea iubirii. Mi-am propus să reiau primul sezon când se lansează al doilea sezon. De ce? Pentru că vreau să mă simt din nou relaxată, dar de data asta mai mult de o zi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.