More

  Iată noutățile Netflix de săptămâna aceasta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Iată noutățile Netflix de săptămâna aceasta. Netflix își actualizează în mod constant lista de filme și seriale. Astfel, poate fi greu să alegi din toate opțiunile și să decizi ce să urmărești pe platforma de streaming.

  Iată noutățile Netflix de săptămâna aceasta

  Pentru cei care dețin un abonament Netflix iată câteva sugestii pentru filme și seriale noi de urmărit pe Netflix săptămâna aceasta.

  New Gods: Nezha Reborn

  Un tânăr pe nume Li Yunxiang duce o viață satisfăcătoare, desi provine dintr-o zonă defavorizată. Totul se schimbă pentru el când își descoperă adevărata identitate în urma confruntării cu vechiul său dușman. El trebuie să învețe să își controleze puterea pentru a putea proteja orașul și persoanele iubite.

  The Soul

  The Soul este un film întunecat și dens. Nu este un film pentru cei care caută divertisment ușor. Povestea circulă frecvent pe marginea subiectului mortalității, dansează pe marginea întunericului și prezintă imagini melancolice asupra vieții. Însă, în ciuda viziunii sale subtil distopice asupra viitorului și a omniprezenței morții, arată că viața nu este un demers complet lipsit de speranță.

  Law School

  Povestea Law School are loc într-o universitate de drept prestigioasă. Însă, nu este vorba despre întâlniri și relații. Povestea are la bază o crimă, o arestare și o anchetă. Un incident sumbru pune la încercare un profesor de drept și pe studenții săi ambițioși.

  Dad Stop Embarrassing Me!

  Dad Stop Embarrassing Me arată stereotipuri clasice, personaje caricaturizate și aranjamente familiare. În mod clar nu reinventează sitcomul. Noua comedie Netflix, interpretată de Jamie Foxx, prezintă povestea unui antreprenor, părinte singur din Atlanta, Brian (Foxx), care trebuie să își crească singur fiica adolescentă Sasha (Kyla-Drew) după moartea prematură a mamei sale.

  Ride or Die

  Bazat pe manga Gunjo (Ultramarine) de Ching Nakamura, filmul îi are în rolurile principale pe actrița Kiko Mizuhara și pe actrița Honami Sato. Ride or Die este un cocktail încărcat cu romantism adevărat regizat de Ryuichi Hiroki și scris de Nami Kikkawa. Producția Netflix oferă un film doar cu protagoniste feminine. Aceasta este o raritate în industria de divertisment din Japonia.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.