More

  Samsung Galaxy S22: data de lansare, preț și informații noi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Galaxy S22 ar trebui să vină cu îmbunătățiri majore, comparativ cu seria S21. Dar asta rămâne de văzut. Între timp, vedem ce informații noi au mai apărut despre viitorul flagship Samsung.

  Seria Galaxy S21 s-a lansat recent și a depășit cu mult așteptările în ceea ce privește vânzarările. Seria a fost primită foarte bine de către utilizatori. Am testat și noi dispozitivul Galaxy S21 Plus și am descoperit o serie întreagă de motive să îl cumperi. Cu toate acestea, nici nu am avut timp să ne treacă entuziasmul pentru seria S21 că au și apărut informații despre viitoarea serie Galaxy S22.

  Este evident că multe dintre aceste informații nu se vor concretiza niciodată. Mai mult, este posibil mai de grabă să vedem mai multe informații despre Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, inainte de a se concretiza ceva în ceea ce privește Galaxy S22. Cu toate acestea, pentru că știm deja că nu va exista un Galaxy Note 21 anul acesta, Galaxy S22 ar putea apărea mai devreme decât am putea crede.

  Vom încerca să centralizăm un pic informațiile care au apărut până în prezent și vedem când ar putea fi lansată seria S22. Informațiile ar indica începutul anului 2022.

  Samsung Galaxy S22: Preț și data de lansare

  Nu există informații multe cu privire la data de lansare. Cert este că Samsung urmează un program destul de strict. În aceste sens, cel mai probabil vom avea o lansare apropiată ca dată de cea din 2021. Seria S21 a fost prezentată la mijlocul lunii ianuarie.

  Asta înseamnă că este posibil să vedem noua serie Galaxy S22 în luna ianuarie. Cu toate că nu avem nicio garanție pentru această dată. Cel mult, dacă în anul 2022 vor reveni la normal evenimentele internaționale, am putea vedea o lansare în cadrul Mobile World Congres 2022. Asta s-ar putea întâmpla la final de februarie sau început de martie 2022.

  La fel stăm și la capitolul informații despre preț. Dar dacă ar fi să facem un pronostic, am spune că prețul va fi similar cu cel al seriei S21 la lansare.

  Samsung Galaxy S22: informații noi

  Cei care sperau la un senzor 3D ToF pe viitorul S22, vor fi dezamăgiți. Dar nu este deloc o surpriză, mai ales în ideea în care acesta nu a fost disponibil nici pe seria S21. Alte informații despre ce specificații ar mai putea avea viitoarea serie nu există. Sunt doar câteva informații „scurse” de la „surse apropiate” producătorului, dacă ar fi să le credem pe cuvânt.

  O astfel de informație sugerează că Samsung ar lucra deja la procesorul Exynos 9855. Acesta ar fi disponibil la timp pentru lansarea din 2022. Nu știm foarte multe despre acest procesor, dar o putem contabiliza ca o informație despre „specificațiile” viitorului flagship.

  Ce știm sigur este că Samsung nu va include nici pentru seria Galaxy S22 încărcătoare în cutie. Cei care optează pentru viitorul flagship vor trebui să folosească încărcătorul vechi sau să cumpere încărcător separat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.