More

  Facebook și Spotify fac echipă în Project Boombox

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook și Spotify fac echipă în Project Boombox. Rețeaua de socializare face un mare push în sfera audio.

  Facebook și Spotify fac echipă în Project Boombox

  Facebook și Spotify vor face echipă pentru a aduce noi funcții muzicale. Acestea vor permite utilizatorilor să asculte muzică în timp ce utilizează aplicația Facebook. Mark Zuckerberg a vorbit despre colaborare în timpul unui interviu pe Discord cu Casey Newton.

  Colaborarea va avea ca rezultat un nou player audio în aplicație care permite utilizatorilor Facebook să asculte muzică de pe Spotify fără a părăsi aplicația, potrivit TechCrunch. Pe plan intern, Facebook se referă la aceasta ca Project Boombox, a raportat CNBC. Știrea vine pe fondul unui push în zona audio de către Facebook. Compania a anunțat luni câteva funcții audio noi, inclusiv posibilitatea de a răsfoi și de a transmite podcast-uri din aplicația Facebook.

  Recode a raportat anterior că integrarea podcastului ar fi alimentată de Spotify. O sursă apropiată companiei de streaming spune că noul player audio va suporta atât muzică, cât și podcast-uri. De asemenea, vor exista opțiuni disponibile abonaților, precum și pentru utilizatori gratuiți. Noul player ar putea fi lansat mai devreme decât celelalte funcții audio ale Facebook, care sunt încă la câteva luni distanță.

  „Ambiția noastră a fost întotdeauna să facem Spotify omniprezent pe platforme și dispozitive – aducând muzică și podcasturi pentru mai mulți oameni – și noua noastră integrare cu Facebook este un alt pas înainte în aceste eforturi”, a declarat un purtător de cuvânt al Spotify.

  Cele două companii au lucrat împreună și în trecut, mai ales cu integrarea Spotify în Stories pe Facebook și Instagram.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.