More

  Instant Ink, abonamentul de imprimare HP, este disponibil în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HP anunță abonamentul de imprimare Instant Ink în România. Acest tip de abonament a înregistrat o creștere globală rapidă. Instant Ink oferă tuturor celor care lucrează, creează și învață de acasă relaxarea de a imprima fără sincope. Serviciul pe bază de abonament detectează când cerneala originală este pe terminate și livrează automat cartușe noi. Totul are loc înainte ca utilizatorii să rămână fără rezerve.

  “De mai bine de un an vedem cum sunt înlăturate multe bariere tehnologice care până acum erau un obstacol pentru munca sau școala de la distanță. Odată cu eliminarea acestor bariere, au crescut nevoia și cererea pentru sisteme de imprimare acasă.”, a declarat Mugur Pantaia –  Managing Director HP Inc. Romania. ”Prin extinderea serviciului Instant Ink, HP răspunde nevoii actuale a clienților de a avea o soluție de imprimare inteligentă, productivă și accesibilă.”

  Nu rămâi niciodată fără cerneală

  O soluție care ne scapă de grija de a rămâne fără cerneală chiar atunci când am avea nevoie mai mare de imprimantă, abonamentul Instant Ink oferă flexibilitate. Clienții pot alege unul dintre planurile de  abonament lunare. Aceștia trebuie să plătească un preț fix în funcție de numărul de pagini imprimate.  

  Abonamentele încep de la 4,99 lei pe lună. Astfel, oferă economii de până la 70% pentru cerneală originală HP. Utilizatorii își pot schimba abonamentul sau îl pot anula oricând. Asta pentru că abonamentul este fără contract, taxă anuală sau alte obligații.

  Abonament la cerneală cu HP+

  Instant Ink este disponibil și cu HP+, lansat o dată cu abonamentul. HP+ este unul dintre cele mai inteligente sisteme de imprimare din lume, gândit pentru consumatori casnici și pentru mici afaceri. Într-o perioadă în care cererea pentru imprimare a crescut (+6% NPD/GFK)2 datorită milioanelor de oameni care muncesc sau învață de acasă, HP+ modernizează experiența de imprimare. 

  Cu HP+, clienții primesc 6 luni de testare gratuită a abonamentului Instant Ink. Astfel, își pot gestiona ușor serviciile cu aplicația HP Smart. Clienții HP pot imprima și scana din aproape orice loc cu ajutorul aplicației.

  Prețuri și disponibilitate

  Abonamentele de cerneală HP Instant Ink sunt disponibile din luna aprilie în România. Planuri de abonament sunt:

  15 pagini/lună – 4,99 lei
  50 pagini/lună –  14,99 lei
  100 pagini/lună –  24,99 lei
  300 pagini/lună –  58,99 lei
  700 pagini/lună –  122,99 lei

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.