More

  Spotify anunță creșteri de prețuri în Marea Britanie și Europa

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Spotify anunță creșteri de prețuri în Marea Britanie și Europa. Abonamentele devin mai scumpe, iar utilizatorii nu sunt mulțumiți.

  Spotify anunță creșteri de prețuri în Marea Britanie și Europa

  Compania a început recent să trimită e-mailuri abonaților, avertizându-i cu privire la o creștere a prețurilor, începând cu 30 aprilie.

  Conform e-mailului:

  „Începând cu 30 aprilie 2021, mărim prețul Premium Duo, astfel încât să putem continua să vă oferim conținut și caracteristici noi de care să vă puteți bucura atât în cuplu, cât și ca persoane fizice”.

  Potrivit e-mailului, prețul pentru Premium Duo în Marea Britanie va trece de la 12,99 GBP pe lună la 13,99 GBP pe lună. Cu toate acestea, prin e-mail se anunță că abonații Premium Duo existenți vor primi o lună suplimentară la prețul current. Asta înseamnă că noul preț va intra în vigoare la data de facturare din iunie. În plus, utilizatorii care sunt în prezent în perioada de testare gratuită vor primi o lună la prețul current. Însă, odată cu încheierea perioadei prețul va crește la 13,99 GBP.

  Creșterile de preț par să difere în funcție de plan. Potrivit Android Police, pentru studenți, prețul va crește de la 4,99 GBP la 5,99 GBP. Pentru persoane fizice, prețul (probabil) va crește, de asemenea, cu 1 GBP, de la 9,99 GBP la 10,99 GBP. În cele din urmă, pentru planurile familiale, prețul va crește cu 2 GBP, de la 14,99 GBP la 16,99 GBP.

  Cum este de așteptat utilizatorii nu sunt prea încântați de această creștere a prețului. Mai ales când scumpirea nu vine cu noi avantaje evidente.  Câțiva utilizatori au observat că prețurile au fost crescute imediat după ce fondatorul Spotify, Daniel Ek, și-a exprimat interesul pentru achiziționarea clubului de fotbal Arsenal.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here