More

  Au apărut primele imagini ‘House of the Dragon’

  Au apărut primele imagini ‘House of the Dragon’. HBO a lansat în cele din urmă imagini din serialul Game of Thrones House of the Dragon.

  Au apărut primele imagini ‘House of the Dragon’

  Acest serial este primul serial care urmează să fie comandat pentru serie după ce pilotul Age of Heroes nu a dus nicăieri. Astfel,  a trebuit să așteptăm ceva timp noile imagini cu noile personajele Thrones.

  Prima imagine îl arată pe Matt Smith în rolul Prințului Daemon Targaryen și Emma D’Arcy în rolul Prințesei Rhaenyra Targaryen. Cei doi ținti nu sunt frate și soră. Rhaenyra este prima fiică născută a regelui Viserys Targaryen, iar Daemon este fratele regelui Viserys, așa că ne uităm la un unchi și o nepoată.

  Daemon Targaryen și Rhaenyra Targaryen
  Daemon Targaryen și Rhaenyra Targaryen

  Este greu de spus din decor unde sunt exact Daemon și Rhaeynra în Westeros. Însă, plaja sugerează că sunt fie pe insula Dragonstone, cetatea familiei Targaryen, fie pe plajele King’s Landing.

  În a doua imagine este Steve Toussaint în rolul lordului Corlys Velaryon. Acesta este cunoscut și sub numele de Sea Snake. Casa Velaryon nu a jucat un rol în Game of Thrones. Însă, cu House of the Dragon la putere, aceasta devine a doua cea mai puternică casă din Westeros.

  Corlys Velaryon
  Corlys Velaryon

  O parte se datorează faptului că împărtășesc moștenirea valiriană cu Targaryenii. Acest lucru le permite să se căsătorească cu familia regală fără a reduce bagajul genetic sau magic de a îmblânzi dragonii. Lord Corlys este căsătorit aici cu o prințesă Targaryen din acest motiv. Cealaltă parte a puterii lor este că Velaryonii sunt bogați.

  Corlys este numit Sea Snake, deoarece este un marinar desăvârșit, ale cărui călătorii până la sfârșitul lumii l-au făcut să fie cea mai bogată persoană din Westeros pentru o vreme.

  Imaginile sugerează o confruntare între Targaryen

  A treia imagine o arată Olivia Cooke în rolul reginei Alicent Hightower și Rhys Ifans în rolul tatălui său Otto Hightower. Regina Alicent este a doua soție a regelui Viserys. Prima soție a fost mama prințesei Rhaenyra. După moartea primei regine, Alicent s-a căsătorit cu regele aducând toată bogăția și puterea din Oldtown.

  Alicent Hightower și Otto Hightower
  Alicent Hightower și Otto Hightower

  Tatăl ei Lord Otto Hightower a venit și el cu ea, iar o mare parte din această putere provine din poziția sa de Mână a Regelui. Regina Alicent are doi fii ai regelui Viserys și, chiar dacă regele o recunoaște Rhaenyra ca prim-născut și moștenitor al său, copiii reginei lui Alicent sunt bărbați și o face să se întrebe de ce fiica ei vitregă Rhaenyra ar trebui să moștenească tronul.

  Acum că HBO a rupt sigiliul pentru știrile despre House of the Dragon, este posibil să apară în curând mai multe imagini și informații despre sezonul 1. Serialul urmează să fie lansat în premieră în 2022.      

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here