More

  Signal a organizat o campanie transparentă pe Instagram

  Signal a organizat o campanie transparentă pe Instagram. Însă, Facebook se pare că nu a fost de acord cu această campanie.

  Signal a organizat o campanie transparentă pe Instagram

  Aplicația de mesagerie orientată spre confidențialitate Signal a încercat să desfășoare o campanie publicitară foarte sinceră pe Instagram. Însă, campania nu a reușit să treacă de aprobările Facebook.

  Signal a explicat cum s-au petrecut lucrurile într-o postare pe blog. Ideea a fost să posteze pe Instagram o campanie în care să folosească datele pe care un agent de publicitate online le-ar fi putut colecta despre utilizatori și să arate practic utilizatorului care ar putea fi aceste date.

  „Ați primit acest anunț pentru că sunteți profesor, dar, mai important, sunteți în zodiac Leu (și singur). Acest anunț a folosit locația dvs. pentru a vedea că sunteți în Moscova. Vă place să susțineți comedia sketch și acest anunț consideră că sunteți travestit”, spune unul dintre anunțuri. Potrivit Signal, anunțul „ar afișa pur și simplu o parte din informațiile colectate despre utilizatorul pe care îl targetează platforma de publicitate”.

  Faptul că Facebook și companii similare colectează datele nu este un secret. Potrivit Signal, totuși „imaginea completă este o nebuloză pentru cei mai mulți utilizatori – slab ascunsă în cadrul sistemelor complexe, redate opac și a informațiilor fine concepute pentru a fi trecute rapid prin scroll”.

  Cu alte cuvinte, este posibil să fi consimțit la acest lucru, deoarece nu te-ai fi deranjat să investighezi detaliile, dar s-ar putea să te simți diferit dacă ai ști exact ce știu agenții de publicitate online despre tine.

  Cu toate acestea, Facebook a închis atât campania, cât și contul publicitar al Signal.

  Signal nu a împărtășit detalii despre comunicarea cu Facebook. CEO-ul Signal Moxie Marlinspike a confirmat pe Twitter închiderea contulului publicitar al Signal pe Instagram.

  Nu este clar ce regulă a încălcat Signal pentru a fi închis contul.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here